fredag 3. februar 2012

gamle lampeskjermer

jeg fant , jeg fant ...var oppe på Sim brukbart rom med min mor ene dagen og det stor det fire gamle slitte grusomme lampeskjermer og såg på meg .... og som den ekte skrotnissen som jeg er , så falt jeg pladask for dem så jeg tok dem under armen og drog hjem .... tralla laaa .... 

 satte meg iden myke gode sengen som står i ene enden inne på hobbyrommet mitt, satte på litt musikk og begynte og demontere dem og rive av alle gamle og skitne spor av selveste metall skjermene....
en grundig vask med grønnsåpe og så var det klart for og starte og snurre på nytt band så de kunne gjøres klar for nytt trekk og ny stil og muligens få nytt liv igjen i en koselig stue :)) Ja for disse skal jeg ta med meg ned på Månadsmarknaden ... første man til mølla ;)

Bilder kommer i mine  to neste blogg innlegg , så glede dere til og se de flotte resultatene i morgen og  neste dagen :)) Tralla laaa, jeg storkoser meg når jeg kan ta noe gammelt og slitt som det andre vil kaste og så stelle det omhyggelig og gi det nytt liv igjen , det gir meg SÅ mye og kunne gjøre dette :)))


Ønsker dere en strålende flott dag alle sammen :o)


Klem fra Babsy

5 kommentarer:

 1. glæder mig til at se, hvordan du laver dine skærme:)

  SvarSlett
 2. Det blir spennende å se :))
  Kjekt med skrotnisser ;)

  klem

  SvarSlett
 3. Jeg kom tilfældigt ind på din fine blog ...
  Jeg har lagt mig som fast følger og glæder mig til at se, hvordan lampeskærmene kommer til at se ud ...
  God weekend til dig ...

  Kram fra Dorthe - Pigekammeret

  SvarSlett
 4. hei.gleder meg til å se dine lampeskjermer ferdig.har en 6 armet brun gull i tre med utskjeringer som henger på kjøkknet mitt.men den har 6 utrolig stygge gamle skjermer.har lett å lett etter 6 nye.men ikke lett å finne,å har jeg funnet så har prisen vært til å gråte av.så gleder med til å se dine ferdig.så har jeg lyst å prøve lage nye selv:O))får nytt kjøkken snart.å den gamle lampen skal få henge da den har helt nydelige utskjæringer.liker blande nytt gammelt.

  SvarSlett
 5. Kan du fortelle litt mer om hvorfor du surrer på båndene? Jeg skal trekke om min første skjerm og da jeg tok av det gamle trekket var det ikke sånne bånd under.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails