mandag 6. februar 2012

korsJeg kjøper gjerne kors når jeg er ute på handel , jeg finner dem dekorative og aldeles nydelige og dekorere med. Særlig da på gamle noteark og gamle salmebøker og annet gammelt og gulnet stasj.
 .... men av en merkelig grunn så får jeg meg ikke til og henge dem på veggen , de bare må ligge gjerne litt på skrått... hmm, merkelig egentlig , hvordan er det med deg ??   Har du kors til dekor , henger du dem på veggen din, eller gjør du som meg og legger dem sammen med noe annet for dekor ??
 et kors er for meg både et religiøst symbol men også en slags form for trygghet og indre ro ... og joda jeg bærer mitt kors i halsen i et nydelig smykke jeg fikk av min ene datter for mange mange år siden ... kan ikke ta det av... det liksom hører til der og jeg føler meg ufattelig naken om jeg prøver og bytte det ut med at annet smykke ...hmm, av og til ganske så frustrerende det der, ja for av og til så passer det finere med andre smykker liksom... men uansett, nydelig til dekor i mitt hjem er de hvertfall og jeg elsker og omgi meg med dem :)))Ønsker dere en strålende flott dag alle sammen :o)


Klem fra Babsy


2 kommentarer:

 1. Kors er kjempefine, er veldig glad i dem selv.. Har desverre ingen hjemme.. men det er mer fordi vi ikke har noen spess stil enda.. kan vel si at vi fortsatt er i en etableringsfase :) Jeg syns de kan være fine både som dekor blan t andre ting OG på veggen.. kommer ann på hva slags kors og stil man har bare.. Alle har sin smak :)

  Jeg hadde et kors rundt halsen i mange år som jeg fikk av min bestemor, men så røk kjedet, og har ikke brukt det siden den gang.. men skjønner hva du mener, med at noe annet blir feil :)

  Ha en flott uke :)

  Klem :O)

  SvarSlett
 2. Heia Babsy :)
  Utrolig nydelig det korset du viser her :)
  Er veldig glad i kors jeg med, har som deg ingen på veggen men har de til pynt bla noen små som jeg har hengende på lys til pynt og et ganske stort som står på et bord :))

  Ønsker deg en fortsatt fin uke
  Klem Mette :))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails