tirsdag 21. februar 2012

gammelt vindu


ble til et aldri så lite bilde på den ene tomme veggen min .... har ikke gjort noen verdens ting med det ... det er shabby og slitt og man kan tydelig se små rustflekker på hengslene ...men jeg liker det , synes det er litt rått og det er nett slik jeg vil ha det :)) Jeg hengte opp et gammel bilde inni ene vinduet , men går og grubler litt på om jeg skal sette inn litt hønsenetting der og ha det til små klyper som jeg kan henge små ting og bilder på , hmm ... hva ville du gjort ??


 hvorfor jeg viser sort hvite bilder i dag ? ha ha ha , vet ikke , ville bare teste det ut ... hmm, ble det litt rart egetlig ?? ja sånn helt uten farger inni .... ok vent litt da så skal jeg legge inn et bilde med farger også .......................sånn, var det bedre ?? hmm, det er nå litt fint også da ,en slike sort hvitt bilder ... men så må jeg jo si at det er fint med litt skarpe farger innimellom også ... er egentlig litt kjedelig i lengden synes jeg og  gå inn på blogger som faktisk BARE bruker svart hvitt bilder og dekor , hele tiden ... bildene er jo supre og flotte, men av og til så blir det nesten umulig og bli inspirert av dem siden det ikke finnes noen farger eller kontraster i det hele tatt... ..hmm, men vet ikke jeg .. hva synes du .. farger eller sort hvitt i bloggene ??? 
Ønsker dere en strålende flott dag alle sammen :o)


Klem fra Babsy


6 kommentarer:

 1. Jeg syntes bestemt det er smukt som det er ...
  Det ser bare så flot og romantisk ud ... Rigtig god ide ...
  Fortsat god tirsdag ...
  Kram fra Dorthe - Pigekammeret

  SvarSlett
 2. Syns det med hønsenetting der var en god ide' :)
  Elsker gamle vinduer ♥

  God dag til deg :)

  Bente

  SvarSlett
 3. Det blir helt sikkert flott med hønsenetting. Blondegardin er også bankers hvis en vil ha det litt "søtere". Har nettopp oppdaget bloggen din,det blir nok ikke siste gangen jeg er inne her for å si det sånn. Ble obs på bloggen pga den nydelige headingen,den traff meg midt i hjertet:) Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder!:))

  Digger gamle vinduer, har et selv som jeg skal ordne med snaaaart...;)
  Tips fra meg til deg: Lim/spikre fast en plate bak et av rutene, det største kanskje, mal på med tavlemaling! Tøft.

  Hønsenetting er også røft!

  Klem Janne:)

  SvarSlett
 5. Det var et særdeles fint vindu du har fått tak i, og bruken din er kjempe fin- stilig!

  SvarSlett
 6. Såå flott et gammelt vindu! Herlig pyntet1 DU har det så lekkert! :)
  Ha en fin kveld og ny uke!
  Klemmer

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails