lørdag 6. august 2011

Loppis dag

 ja i dag ble det skikkelig hektisk på oss her , det skulle nemlig være hele to loppiser på en gang.... En i Uskedalen klokken 10.00 og en på Halsnøy klokken 11.00 ...wooo hooo ... til Uskedalen er det vel ca 1.5 mil vil jeg tro og  derifra tilbake og gjennom Husnes til Halsnøy er det vel tilsammen 3 mil .... så klokken gikk heller imot oss en med oss.... men mirakuløst nok så kom vi først i køene på begge stedene .... wooo hoo ... sånn skal det gjøres vet jeg ;)  Er vist skikkelige loppenisser både jeg og min mor ;)))

... og hva fant jeg så denne gangen da ..  well ... jeg fant jeg fant sa Askeladden og jammen sier ikke jeg også det i dag , for hva jeg fant ..... en herlig isblå mugge med to søte blomsterkopper til :))  DET går rett hjem hos meg vet du .... og da jeg fant hvite og isblå hekleduker var jeg snar og snappe til meg dem også ... og prisen ...10,- pr duk ...det kan man ikke si noe på vet jeg :)



 koppene var skikkelig søte da, bare synd at det bare fantes to ikke ikke flere...noen som har slike og vil kvitte seg med dem mon tro ?  Muggen er i keramikk og  koppene er glass , de er fra Miljøgården....   ....  og utrolig søte... ja det er de :)


 en stor og fin pressglass vase fant jeg også .... til kr 5,-  , jeg elsker pressglass og selv om denne var blank og ikke hvit ( som de andre jeg samler på ) så skal den få være slik for den var skikkelig sommer søt den også :)



 og et nydelig fint fat fra Egersund .... det falt jeg pladask for ....  
skjære, skjære havre, hvem skal havren binde.


artig tekst på baksiden da, slike fat bruker jeg nesten hver dag her...synes det er en herlig nostalgi over dem ...noe som gjør dem skikkelig sjarmerende og servere ting og tang på :))


så fant jeg enda et herlig "Jesus bilde
hver gang jeg finner slike skatter så kjøper jeg dem med meg pronto ! ...dette er skikkelige minner fra min egen barndom ....  og nå skal rammen byttes ut med en litt mer nostalgisk....  hmm, ja for dere vet nå meg om trehvitt.... say no more *ler* 





 jahh, det var jo litt av den haugen jeg kom hjem med, kan da ikke blogge hver eneste ting heller, mulig jeg viser mer en annen dag ;))  Bla. de to flotte gamle nattbordene jeg fant  ... og joda...er i full gang med vask og grunning her nå *ler*


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


1 kommentar:

  1. Fine ting du hadde funne deg.
    Var veldig søtt det fatet med tekst, sånt har eg ikkje sett før. Reknar med du fylte opp både baksete og bagasjerommet som vanleg. hehe

    Eg er forsatt glad eg ikkje gjekk på loppis, for eg har rydda vekk ting i to esker til i dag.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails