søndag 28. august 2011

soverom 1 før og etter


ja da var rommene ferdig oppusset og bildene er skitt dårlige pga.... manglende dagslys så sent på kvelden...kan ta noen finere en dag det er lysere :))) men er kan da godt se forskjellen her  og minsten som eier rommet har valgt material og lister og farger helt etter eget ønske :)))  Han liker hvitt og blått i designet sitt ja ... og det til Mamma Babsys stoooore glede  :))))

Før var rommet hans i en aprikosfarget tapet, med oransje skapdører og gardinbrett ..... samt litt gamle taklister.....  nå har man panelt veggene i rommet i hvitt perlepanel og satt på hvite profilerte taklister med hjørne knotter i kantene , veldig flott og dekorativt :)))


På bildet under her ser man faktisk veldig godt forskjeller på hvordan det var og hvordan det ble :)))  Ble liksom litt masse med litt flate plater og litt tapet og litt sånn og sånn .... nå ble det mye mer helhet og rene linjer synes vi :)))


Blåfargen har minsten valgt ut ... himmelblå .... for den likte han  og nye knotter på skapdørene fikk han i gave fra meg siden han selv ikke klarte velge seg ut noen *ler*  masse fint der ute nemlig ;)
 Det oransje gardinbrettet er byttet ut med en flott gardinstang med hvitt rustikk preg på , og blondegardin ville han fortsatt ha ...enn så lenge sa han :)))  


 Her ser dere bilde av ene  delen av rommet før og etter veldig godt ..... litt hvite plater og litt tapet og aprikos og oransje dører og vegger med brune plastknotter på ... ikke min stil og ikke minsten sin stil .....


Her er sanne delen av rommet etter at vi har pusset det opp .... og minsten er sååå fornøyde , og nå kom det vet du , kan ikke jeg få male den hvite sengen min blå også ...hmmm, tja hvorfor ikke...vil passe godt inn bland alt det hvite det ...eler hur ???  skal forresten se etter  flotte himmelblå gardiner til han også ,.... vist han vil gi slipp på blondegardinene da vel og merke :)))Hva synes dere ? ble det forandring her nå ???

Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy

4 kommentarer:

 1. Å herre... De før bildene var rett og slett helt grusom!!! :) Hehe, men etter bildene! Ja de var fantastiske...

  Nydelig farge gutten hadde valgt! Og knottene var bare lekker!

  SvarSlett
 2. Så fint det ble. Nydelige knotter.

  Bente

  SvarSlett
 3. Wow! For en forskjell det ble! NYdelig!
  :)
  Klem, Aileen

  SvarSlett
 4. Oi oi for en forskjell! Lekkert!! <3 <3 Blåfargen er nydelig og det ser liksom så "rent" ut. Litt gresk følelse synes jeg. Det blir helt sikkert flott med blå seng også. Minsten har jammen sansen! Ønsker deg en herlig dag! Klem fra meg

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails