torsdag 11. august 2011

nostalgisk kjole

jeg fikk plutselig lyst på en ny nostalgisk kjole og dermed var det og sette seg ned på hobbyrommet og prøve og komme på en god ide..... jeg hadde jo det nydelig fine silketrykket som  jeg kjøpte med meg hjem fra jobben den ene dagen ....  så jeg lot det bli utgangspunktet for kjole denne gangen... men vha og hvordan skulle jeg lage den , hmm ...


 hadde liggende noe gammelt stoff fra evigheter siden ....det er litt romantisk siden det er gamle søte Victoria damer  på det synes jeg .... mulig jeg kunne bruke det , hmm ...sy sy sy ....gruble , vurdere hmm, ble ikke helt slik jeg ville da emn...hmm ....  lenge siden jeg har sydd nå ...kommet litt ut av det mon tro... er ikke og sy litt som og svømme da dere ? har en først lært det så sitter det...hmm, rart .... fortsetter litt til jeg da.... litt blonder i ermer og hals og enda en flott blonde i nedste kanten...hmm, nehh .... jeg får se videre på den imorgen..... nå legger jeg den vekk for i dag hvertfall.... enten blir den brukende , ellers så blir den til pusse fille.... blir overhode ikke fornøyde med noenting jeg syr i dag nei...hmm ....Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


4 kommentarer:

 1. Så lekkert,
  ser ut til å bli en drøm av en kjole ;)) Har ikke sydd klær siden jeg gikk på ungdomsskolen.. ååå det er leeenge siden det hi hi ,))
  Du er dyktig du!! <3 Gleder meg til å se mer ;)
  Kos deg i dag!!
  Klemmer fra meg,
  Anki

  SvarSlett
 2. Den kjolen blir nok veldig lekker...Har faktisk vært å sett på mønster idag til en gjenbrukskjole jeg har i hodet.--så får jeg se om det blir til noe da.

  SvarSlett
 3. Spennende prosjekt og de kjolene i innlegget under : JEG BARE ELSKET DE:) Utrolig vakre, strikker du de virkelig for hånd eller bruker du strikkemaskin??

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det Britt, nei jeg bruker ikke maskin...det er bare min to hender som aldri kan være i ro *ler* jeg elsker og strikke :))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails