mandag 1. august 2011

ebay ...

ohh, du verden ... enda flere nydelige blonder og band i alle fasonger og størrelser.... jeg  kjøper dem inn på ebay ... har du ikke vært der enda så anbefaler jeg deg og prøve om du er ute etter store mengder til en nesten gratis penge , du søker bare på "lace lot" 
I dag kom det da enda en pakke fra Amerika ..... her er det blonder  i metervis ... faktisk i kilometervis....og jeg fryder meg som et bare på julaften, jeg er så glad i blonder og jeg bruker den på nesten alt jeg lager... både innen søm og strikking og hekling :)  Synes det gir et aldri så lite løft på det ferdige produktet :)


Det er ingen nettsted som overgår ebay. Der finner man virkelig alt man trenger, og da mener jeg ALT. Det er en nettside fylt av skatter. Sko, vesker, blonder, sminke, belter, smykker, sko .....  you name it. Jeg er faktisk helt avhengig av ebay, og det positive er : Man finner som oftest det man leter etter – til en mye bedre pris enn man får kjøpt det for her hjemme i Norge. Prisen blir som oftest oppgitt i dollar, eller pund – og dollaren er ofte veldig lav, så man får mye mer for pengene.... og betalingen foregår trygt og raskt gjennom paypal .
PayPal er et av verdens største system for trygg betaling på Internett. Med PayPal kan du betale med Visa, MasterCard eller American Express.

Uansett om du er kjøper eller selger, tilbyr PayPal et fantastisk utvalg med fordeler for internasjonale transaksjoner:
 • Tiltrekk deg et internasjonalt publikum til web området for e-handel
 • Send penger til familie eller venner over hele verden
 • Ta imot regionale eller globale kjøpere i eBay-oppføringene dine
 • Kjøp på Internett fra et annet land med få problemer og lave kostnader
PayPal deler aldri din økonomiske informasjon med kjøperen eller selgeren, i motsetning til hva som er tilfellet ved bruk av sjekk eller elektronisk overføring.


 Så nå skal jeg kose meg med blondene mine og mulig ta en svipptur innom ebay igjen i kveld....selv om jeg har kilometer vis med blonder i hus så kan det jo dukke opp noen jeg ikke har make til vet du ;)


Samler du på blonder ?

Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy5 kommentarer:

 1. Jeg er også veldig glad i ebay :)) Der har jeg fått tak i mye rart for en billig penge. Og så er det jo så lettvint :)))

  SvarSlett
 2. Elsker blonder!!
  Skal jammen inn å søke:) Kjøper en god del på ebay ja :) Takk for tipset!!

  Ha ein fin dag :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Så mange fine blonder du har!! :)
  Er innom eBay en sjelden gang, men har aldri turt å by på noe... Litt skummelt å handle fra andre siden av verden... :p

  Ha en fin kveld! Og kos deg med blondeshopping!
  -Mari

  SvarSlett
 4. Herlig : ) Jeg aldri handlet noe på ebay- men min kjære er god på det! burde nok ta titten jeg å da!
  -S

  SvarSlett
 5. ååååå såå mye fint....må innom der ser jeg;o))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails