tirsdag 23. august 2011

oppgradering minstens soverom


ja ikke bare utenfor vi styrer på om dagene ,nei ...  vi har lenge tenkt på og oppgradere og ordne litt på noen av  soverommene i også ......

Først var det minsten sitt rom som skulle til pers :)  Det var fra før av i en Aprikos farget tone med oransje  detaljer..... flott og velholdt rom , men dessverre ikke helt mine farger, derfor ble det til at vi valgte hvite panelvegger her inne og det skal vist ifølge mnsten være lyseblå møbler til og bryte det hele .... hmm, han liker interiør og detaljer han der også ser du :)))


 Listene var også ikke helt slik jeg ville ha dem, så de har vi nå byttet ut med hvite dekorlister og knotter i hjørnene ....  joda mange som kaller det for lat manns lister når man bruker disse "knottene" i hjørnene da.... men jeg synes det er dekorativt og  valgte dem derfor utifra at jeg liker dem :))) skapdørene er litt 80 talls , men de er like fine og velholdte som om de var fra idag , så jeg velger og beholde dem  og heller bare spraye dem hvite ... hmm, eller mulig lyseblå siden dette er minsten sitt rom og han vil ha den fargen.... setter på noen nye knotter og da tror jeg at rommet blir akkurat slik jeg vil ha det :)


 her er vi kommet godt i gang.... snekkeren jobber på akkord for og få det unna fortest mulig og penest mulig... og joda .... jeg er typisk en slik plagsom husmor som går og sjekker hver eneste spiker og kant er 100 % riktig.... skikkelig en sånn "pain in the ass"  *ler* Synes det ble fint i taket med slike "latmannlister" jeg :))) Hva synes du om slike hjørner ?


Synes de hvite panelbordene var herlige også jeg siden man faktisk kan "se" treverket gjennom dem :)))

Bilder av rommet ferdig kommer selvsagt når der ER ferdig *ler*


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


1 kommentar:

  1. Synes latmannslister er kjempe fint! Har det selv i hele huset og syenes det er det fineste karaktertrekket i hele huset.
    Klem Madelén

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails