tirsdag 30. august 2011

soverom 2 før og etter

jahh, man føler seg litt naken når man blogger  soverommene da, men skal man vise det man har gjort så må man jo legge det frem ...hmmm,  ok ... her inne var det også en aprikos farge på tapet vegger .... her var det trehvite karmer i vindu og dør og det var grønne skapdører med brune knotter ...hmm, ikke min stil vil dere si dere som kjenner meg etterhvert  ja :))) 


her har vi også panelt veggene i hvitt perlepanel og satt på nye hvite profilerte lister  i taket.... og flotte utskjærte knottene i hjørnene, å  joooda,  jeg vet de kaller dem for latmansknotter ... men det skiter jeg loddrett i for JEG synes de gjør seg mye mer en vanlige skrå lister *ler*  Synes de gir en litt mer "romanstisk" stil over rommene jeg ...nett so eg lika da ;)


Woo hoo , dette kaller jeg forandring til det MYE bedre , eller hva synes du ??nattbordene jeg kjøpte på loppis for noen uker siden har jeg også malt og malt...ja jeg sier malt og maaaalt ... puhhh .... et strøk med grunning og så hele 4 strøk med maling ...ohh my.... jeg brukte selvsagt den nye Sense malingen jeg da og det skal jeg IKKE gjøre mer.... går nok tilbake til lady halvblank interiørmaling ja....  den Sense malingen var grei med at det ikke luktet :)) det skal den ha, men du verden for et skvattlevann og male med, sier seg selv når man må ha  hele 5 strøk tilsammen med grunningen ...    puhh...men ble da ferdig ...laaaangt om lenge....  og nå er de kjempefine med nye knotter og ny hvit farge :)))Lurer litt på om det kunne vært fint med en decopage av et nostalgisk bilde i midten på nattbordet...hmmm, hva mener du ?

 Jeg hadde slike messing knotter til og holde himmelen ....de likte jeg heller ikke....så hvorfor jeg kjøpte dem må da gudene vite *ler*  hadde vel en plan om og male dem på sikt ...men det ble ikke til at jeg gjorde det så derfor.....
 .......... laget jeg to fine rosetter av noen gamle blonder jeg hadde her og satte disse på og vips så var det blitt mer i min stil gitt :)))

Her er vel det eneste bildet jeg har av rommet  før det ble malt der .... trehvite vindu og dør og aprikos tapet vegger .... ...sukk .... og gardiner som henger på slike gammeldagse kirstenger...hmm, heter det det mon tro ???  

Well, dette har jo fungert for oss  i 2 år nå , men NÅ var det liksom på tide og ta fatt i saken og dermed satte vi igang her ..... og det tok bare et par dager så hadde vi to nye flotte rom , og da er det lett og tenke ..hjelpes meg...hvorfor gjorde vi ikke dette for lenge siden *ler*

 På bildet under ser du hvor fint det ble med panelte vegger mot hvite vinduskarm og dør :)))  Jeg synes det såg mye "renere" ut .... og joda, gardiner skal jeg henge opp, må bare få tak i fine og passende gardinstenger først ... mulig jeg tar like som minsten valgte...de var jo ganske så søte de...eller ???   Får se litt på hva de har og tilby på de forskjellige stedene her i bygda :))


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy

8 kommentarer:

 1. Hei:) Så lekkert det ble.. Det ble en skikkelig oppgradering av rommet. Romantisk og svalt.. Vakkert! Lurt av deg å lage de rosettene, kjempefine..
  Klem Ingunn

  SvarSlett
 2. Så lekkert det ble!!! Deilig med forandringer :)

  Jeg skal også igang med å pusse opp soverommet etterhvert, og har sett for meg at jeg skal haen slik himmel over sengeng, men hva er det den festes med oppe på veggen?

  Ha en strålende dag! :)

  SvarSlett
 3. Vakkert!!! Ja, dette ble som natt og dag;)) Så lekre rosetter du har laget.
  Har et skrekkelig soverom som skulle vert pusset opp vi og, men greier ikke å bestemme meg hvordan det skal bli, men plutselig begynner jeg vel en dag, når jeg får et illebefinnende:)
  Have a nice day, klem Hanne

  SvarSlett
 4. Total forandring som du kan være kjempe stolt av. Det ble virkelig stilig..Du har jobbet litt med malingen, jeg har erfaring med 5 strøk..

  SvarSlett
 5. Veeeldig fint ble det!!!!
  Kjekt å fornye på soverommet og!
  Vi liker jo å ha det lekkert der og!
  Ønsker deg en fin kveld!
  Goe klem!

  SvarSlett
 6. Så fint da blei:) litt av ein makeover!!!!! Der vil du nok sove godt:) dei nattborda dine kunne eg tenkt meg....
  Klem

  SvarSlett
 7. Så fint soverommet ble etter makeoveren!!!
  Å de nattbordene var kjempefine,jeg ville nok beholdt dem slik uten decupage,men det kunne jo bli fint det og;)
  Flinke dere har vært:)
  Ha en flottings helg!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 8. Det var lurt bak senga! Eg har lurt på lage sengegavl, men eg likte din ide også. Hmm..

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails