tirsdag 12. juli 2011

turkis kjole

joda jeg vet at jeg liksom skal ha en interiør blogg men hvordan skal man kunne blogge interiør hver eneste dag da...hmm, alternativet blir oppdateringer en gang i uken som det jeg ser mange av de interiørbloggerene gjør.....  jeg liker og blogge hver dag og derfor blir det litt av min hverdag også ....

og i dag roter jeg fælt på stuebordet, har nemlig enda en kjole ferdig.... har tre faktisk men må ha datteren Camilla hjem så jeg fått tatt bilder av den .... hun er mammas fotomodell hun vet du :))


nå skal det dekoreres med blonder og annet stasj og da måler jeg meg ut og prøve meg frem først....  her tror jeg at det blir to hvite blonder samt en turkis velur dekor på hvert av ermene.....
så syr man og så venter man spent på og høre hva noen andre i huset synes om denne galne ideen ...ha ha .... sy først ....spør etterpå ....   blir nå en one of a kind hvertfall :))


 kjolen er også i blå/grønn litt turkise toner.... strikket i kitten mohair og med dobbelt  mandarin petit bomullsgarn.... men det var vel ikke en bombe at jeg brukte de to blandingene....Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails