mandag 11. juli 2011

hagestuen


ja det er der jeg bor om dagene... jeg ligger rett og slett henslengt på den nye palle salongen og nyter at det sildrer og regner utenfor .... her sitter jeg både tørt og varmt siden man kan lukke den helt igjen så er dette nesten som et ekstra rom i huset ..... hmmm, hagestue...well ... mulig det passer bedre og kalle den for en vestlands stue....  passer perfekt til de regnfulle sommerdagene her hos oss :)


her finnes også grill så vi sitter tom. ute her når vi spiser....  ja for er det sommer så skal man jo ikke sitte inne ...uansett vær liksom  *ler*   her har jeg dekorert med plastblomster, er ikke så ufattelig glad i det da egentlig , men siden det kan bli skikkelig varmt inni her så lever liksom plastblomstene litt lenger en de ekte ... kan du forstå det  *hi hi*


her brenner vi levende lys og bare nyter lange sene sommerkvelder ....  jeg esker paviljongen min ... eller hagestuen ...eller vinterhagen....hmm, eller skal jeg kalle den for vestlands stuen min ... kjært barn har mange navn sies det :)) 
Har du en slik ? bruker de den ofte ?? 

Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy5 kommentarer:

 1. For en herlig plass dere har, bare sååå koselig!
  Nei vi har ikke en pavljong, men en overbygget terrasse vi koser oss mye på. Selv under regn er det mulig å oppholde seg her, og med varmelampe innstallert har vi det godt og varmt:)
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Du har en koselig hagestue, som du godt kan kalle vestlandsstue. Det er liten vits i ren uteplass her på Vestlandet, den bør være overbygd og helst til å lukkes, slik som din. Kos deg!

  SvarSlett
 3. Så koselig du har gjort det i paviljongen /hagestuen din. Ja, jeg har også en paviljong i stål med hvite lingardiner. Elsker den og bruker den helt til vinteren kommer og tar meg... =)

  SvarSlett
 4. Så koselig vestlandsstue:0)
  Skulle ønske jeg hadde en slik, men det har vi ikke. Skal lage en, men tar tid. Er så mange planer, men ingen som kan gjøres i dette været:(.
  Ønsker deg en flott sommer.
  Klem

  SvarSlett
 5. Så koselig!! Skjønner godt at dere trives her ute/inne. Ingenting er bedre enn å nyte dagene i hagestuen, og så er jo ikke været så vesentlig;) Har hagestue hjemme vi også, bruker den kjempemye og er veldig fornøyd:) Det er jo forsåvidt mye slikt jeg jobber med, så da måtte jeg nesten ha en selv også:)
  Ha en fin dag:)
  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails