fredag 8. juli 2011

hagen min

nå begynner den og komme seg for sommeren, har ikke hatt så alt for mange soldager til og stelle med den , så disse to tre dagene her har vært helt supre.....  og se de flotte hellene jeg fikk tak i av min svoger :)) det gjorde liksom hagen litt mykere synes jeg :)) 


 Det er egentlig ikke så veldig lett og lage hage når en har tusen planer i hodet på en gang....slik som det jeg har ..... jeg blir litt inspirert her og litt der og så har jeg lyst og lage alt selv også .... ohh... det tar for lang tid når det går sånn 14 dager mellom hver solgløtt.....


 men et nytt trommel bed fikk jeg nå styrt til her, der skal det vokse en stor og fyldig rosebusk....det tror jeg kan bli fint når de får "satt" seg litt her :))


 De franske hagemøblene mine har også fått heller under seg, nå ser det litt nytt ut men når de får "grodd" litt inn i plenen tror jeg det blir kjempeflott :))


 og joda....den såkalte aviskurven jeg kjøpte på Nille for en tid tilbake fikk allikevel komme ut med blomster....  hvorfor skal man alltid bruke det tingene er til det de er ment for liksom.... synes den ble super til blomsterstativ jeg ;)


 I hagedammen har jeg nå satt opp to fontener, hvorfor det ?  fordi at den ene er ren fontene og den andre er rensepumpe med fontene.... har vel spøkt litt med planer om og lage et lite fossefall der også .... må bare få litt sol først så arbeidslysten kommer tilbake :)


 jahh, det var litt om min hage.... hadde vært koselig og sett bilder fra din også, har du blogget om hagen din i det siste så inviter meg inn på en titt da :)Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy8 kommentarer:

 1. Har du sett så flott!! Elsker dammen din, det var jo kjempe lekkert!! Og det "hjulet" du har blomster i, virkelig sprekt!! Håpe sola titter frem nå, slik du får koset deg masse i den fantastiske hagen!! :D

  Stor klem fra Malin

  SvarSlett
 2. Veldig koselig! Fortsatt god sommer, klem, M

  SvarSlett
 3. Hei på deg :)
  Så fin blogg du har med mange vakre bilder :)
  Hagestien ble kjempefin med hellene og den dammen var bare heelt nydelig, ønsker meg en dam i hagen jeg med men er ikke sikker på hvor enda :))
  Har lagt meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre :)

  Ønsker deg en flott helg
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 4. Mase koselige ting i hagen, og den dammen med fontene...misunnelig.....nei. Men jeg tror jeg henter den kabeltrommelen som jeg syntest var for høy og stor til bord...og lager meg et rosebed..
  Ha en fin hagehelg!

  SvarSlett
 5. For en fantastisk hage du har!! Her var det jo som å tre inn i romantiske hager på 1800 tallet..sukk! Nydelige!!
  Klem

  SvarSlett
 6. Nyyydelig hage, så flott og forseggjort!!! Jeg har også laget et par innlegg om hagen, men den er jo på langt nær så flott som din. http://hegeslilleboble.blogspot.com/2011/05/kjrlighetshagen.html

  Håper det kommer noen fine dager til snart så du får kost deg ute :)

  SvarSlett
 7. Så koselig hage du har,mange flotte ideer her hos deg:)
  Ta deg gjerne en titt på bloggen min,litt fra hagen der;)
  Ønsker deg en god helg!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 8. Kjempe fin hage, det var så koselig med dammen.
  De hellene var også kjempe fine, fin form på de.

  Ha en strålende helg.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails