tirsdag 19. juli 2011

Krabbefest på Halsnøy

Vi fant plutselig ut at vi skulle ta turen over i år som alle andre år, ja for en gang i året har de en festival på Halsnøy hvor e betaler en inngangs sum og så er men der hele dagen og får spise så mye sjømat en bare kan..... krabbe ... reker ...lubbe sild .... kryddermakrell ....  brød...salat ...hot dog ( til de som ikke liker sjømat ) ...ja i det hele tatt ..en kan spise til en dauer ...rett og slett :)))


Patrick og Karoline storkoste seg, de spiste og lekte og lo hele dagen/kvelden ....  og skal de skrelles reker må det full konsentrasjon til vet jeg *ler* og snille gode mamma`n min som jeg er så glad i koste seg like så mye...vi to har det merkelig nok ufattelig gøy uansett hva vi finner på ..... ler og koser oss uansett hva vi finner på  :)))


for barna var det laget til  masse gøye leker med premier , og det var både danse show og kaptein sabeltann show :)

jeg ble litt imponert over den enkle men ufattelig koselige standarden de lager til .... skal man ha halve bygda inn på et sted er det logisk at sitteplasser ikke blir så lett, men det løste de med planker og bruskasser...genialt ...rett og slett :)  senere på kvelden var det dans, da var det Lucky bullets som var trekkplasteret, helt sikkert siden den ene der er ifra Halsnøy ;) De showet og lagde gøy så det rykket skikkelig i dansefoten ja ..tralla lallaaaaa


ja dette var en kjempekoselig dag/kveld :))Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails