tirsdag 26. juli 2011

ormebol i hagen .....uæææja da var det tydeligvis på tide og fjerne malingen på det nye terrassegulvet vi la ned i fjor.... ja for vi fant plutselig ut at vi ville ha det lysegrått isteden for brunt  ..... det var  beiset brunt på det andre rundt her,  så derfor gikk vi egentlig utifra det vi også , for og få det til og passe sammen.... men etter et helt år så ble vi lei av det.... passet ikke til det hvite huset og hagestuen fant vi ut så derfor maler vi det på nytt nå i år.... mye arbeid men ... slik er det når man plutselig forandrer mening  ..... ler.... og jobben gikk faktisk helt greit den , det var jo bare og høgtrykk spyle det hele så for mesteparten av .... resten må tørke noen dager før vi kaster oss over det igjen :)) 


 hmm, og husker du innlegget under her om den spesielle katten min Joey...hmmm, side jeg nå sto her og skulle ta bilde av den snille goda mannen min så kunne jeg nå ta bilde av han Joey også da siden han lå så fint og solte seg ....hmmm...solte seg .....  se hva han ligger på da dere...wooo hoo .... en orm !!!


en orm  han har fanget og som han nå hadde bete hodet av gitt.... fikk jo totalt sjokk her jeg sto ... at det skulle finnes orm i HAGEN VÅRES !! ..... og hvertfall ikke på baksiden av huset her , nei det hadde jeg aldri trodd, for på baksiden her finnes det bare ormegress , ikke noe som er opparbeidet.... bare ormegress og skvallerkål overalt .... og der det er ormegress finnes det da ikke orm..... var det ikke slik da dere ??? At ormene liksom skar seg på ormegresset og derfor ikke befant seg der...hmmm, rart .... og litt skummelt også ..... godt vi har planer for og utbedre og legge platting og terrassehøyder på hele baksiden....  opp i høyden og vekk fra alt som heter ormebol ..... jeg HATER orm...de er ekle...rett og slett.....  
Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy

6 kommentarer:

 1. Det der er jo bare ein Buorm,og det har det alltid vært der du bur.
  Vi såg mykje av dei når vi var små.
  Husk på at der du bur var det egentleg ei myr. Der stortrivast dei.

  SvarSlett
 2. Grøss og gru! Hadde det vært meg hadde jeg nok flyttet på flekken...

  SvarSlett
 3. Fy og fy. Orm er det ekleste jeg vet. Nesten som jeg har gjort som Lottemora.

  Bente

  SvarSlett
 4. E'kje farlig den der då;) men skjønna da e ekkelt
  W

  SvarSlett
 5. Er det buorm? Synes det ser ut som stålorm, jeg? Men det er kanskje fordi den ser så blank ut på bildet? Uansett; begge to er helt ufarlige.

  SvarSlett
 6. Det er en stålorm, og det er ikke en orm engang, det er en øgle. Den er helt harmløs stakkars.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails