lørdag 30. april 2011

wow

ja det var det jeg sa da jeg plutselig kom over de flotte boksene  her, de er i glass med plast lokk ....  og de er knallstilige, noen som vet noen om dem ?  Hvor tid ble de laget og hva ble de brukt til liksom ?

Jeg rett og slett digger dem, de er knalltøffe i fasongen og fargen og de er ganske store også ser du , ca  18-20 cm høge :) 
   
Likte det litt hysterisk mønsteret som var på dem også ....  vet jeg har dem fra jeg var mindre...har nemmelig sett dem før men hvor og hos hvem ... hmm, var det hos mamma.... eller hos mormor ... eller var det hos  farmor.. hmmm ....  dette bare må jeg må sjekke ut ....
 og jeg spør igjen jeg vet du ;)   Har du sett dem før ? Vet du noen om dem ?


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


12 kommentarer:

 1. Var det ikke buljongpulver på de? Minns mamma hadde sånne med blått mønster på.

  SvarSlett
 2. Å, så fine... Jeg har også sett slike før, i hylla hos oldemor, tror jeg...? Vet ikke hva, fra, hvor eller noe annet om de. ;-)

  SvarSlett
 3. Jeg tror det var pulverkaffe på dem.Har kjøpt mange av dem selv Tror det var førsten av 70 tallet

  SvarSlett
 4. Mener det var semulegryn på de, på 70-tallet ja.

  SvarSlett
 5. Aner ikke hva som var i dem, men husker den fra hjem med bestemødre og gamle tanter. Kjempe kul og skulle virkelig ønsket jeg fant slike flotte skatter:) Heldige deg:) Rose kopper i går og fargespreke bokser i dag:)

  SvarSlett
 6. Jeg holder en knapp på buljongpulver jeg også. Mener å huske at mormor hadde slike.

  SvarSlett
 7. Eg trur det var kaffi på dei, er nok derfor det var sånne heime hos oss

  SvarSlett
 8. Sånne hadde også min bestemor, og hun har aldri vært noen storbruker av buljong. Og den første tanken min da jeg så bildet var av pulverkaffe, så jeg tror også det er hva de inneholdt.

  SvarSlett
 9. Oi, så fine..Slike har jeg aldri sett før..

  God helg!
  *klemmer*

  SvarSlett
 10. Mamma hadde slike da jeg var liten og de er fra begynnelsen på 1970
  Supersøte!
  Mamma hadde røde boller og fat med hvite prikker, runde emaljelampter i rødt med hvite prikker, sammen med mange slike krukker/bokser
  Superkult var det
  Klem

  SvarSlett
 11. Herlig, disse glassene hadde mine foreldre hjemme også. Kunne det være kaffe det var på de. Skal spørre de om jeg kommer på det :-)

  SvarSlett
 12. Det var Nestle Nescafe på disse glassene. De hadde også etikett på. Min bestefar kjøpte slike når han selv jobbet på nestle - men årstall er nok verre :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails