lørdag 9. april 2011

blå - hvite fat


det samler jeg også på ... jeg liker dem og jeg aner egentlig ikke hvorfor ... det er ikke noe spesielt med dem egentlig .... joda noen av dem er  gamle... og noen av dem er retro og noen av dem er av nyere dato ...men jeg liker dem !!    Her er noen av de søte blå-hvite fatene jeg fant på loppisen jeg var på .... se innleggene under her ;)


 Vet du noen om fatene ?   Samler du også på slike fat og skåler , ja da tenker jeg på slike i blått og hvitt ??
Skulle egentlig hatt en kjempevegg med en enda større tallerken hylle her gitt, mulig jeg hadde fått plass til den alle sammen  da.... slik det er nå må jeg gjemme dem inni skuffer og skap og det er jo ikke så gøy det heller vet jeg ... hmmm, hvordan oppbevarer du dine fat ??Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


5 kommentarer:

 1. Nydelig fat!!
  Det blir helt sikkert råfint med en diger tallerken hylle du kan sette de i. Jeg samler på blå fat og kopper også, det er mest engelsk porselen, samme som dine ser jeg :)
  Jeg bruker de daglig, noen står i tallerkenhyllen, noen er gamle og noen fra nyere dato, kjøper alt jeg kommer over på brukt og loppis:) Har igrunnen alltid vert svak for blått servise:)
  Ønsker deg en nydelig kveld, klem Hanne

  SvarSlett
 2. Hei, her var det mange flotte fat ! Lenger ned på siden en knalltøff pute og nydelig tunika :-) Du er kjempeflink !! Holder på med et slikt bestemorteppe, og skal snart starte med å montere det sammen. Hvordan har du sydd eller heklet rutene sammen, fra vrangsiden ?? Ble veldig lekkert !Er jo helt hekta på bestemorruter for tida, så den siden er penest, syns jeg :-) Ha en fin lørdagskveld !!

  SvarSlett
 3. Syns blått og kvitt er så fint, har alltid likt det! Fann mugge lik de øverste fatet ditt, sist helg.

  Ønsker deg ein fin vår, Klem fra meg.

  SvarSlett
 4. Lekkerbiskener de her!
  Har og blogget litt om loppiskjøp i dag!
  Loppene har løpt løpsk over hele landet i dag visst :-)
  God helg til deg fra meg!!!
  Goe klem fra sol

  SvarSlett
 5. Kjempefine!!!
  Nydelege fargar og mønster:)
  Og so kjekt med forskjellige.

  Ha ein fin søndag.
  Klem frå Mette.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails