onsdag 6. april 2011

enda en loppis dere

ja forrige helg var det duket for enda en loppis her i bygda... og jeg stiller mannsterk som vanlig, både barn og mann er utstyrt med loppisvesker , og siden noen av dere ber meg blogge mine funn så viser jeg dere her  noe av det flotte jeg fant denne  gangen :)
jeg fant til min store glede  6 flotte og gamle skåler  i serien Saga fra Figgjo, disse liker jeg  så jeg ble ufattelig glad da jeg fant dem selv om de er gamle og brukte og fargen nesten er slitt helt av... ja det betyr ikke noenting for meg , for her i huset bruker vi det gamle vi finner.... for her i huset skal det ikke stå til  utstilling i flotte hyller nei :)) 

 Fant også denne gamle og flotte potetskålen her fra Egersund fayansefabrikk, også denne gammel og godt over velbrukt... men igjen.... da liker jeg dem best .... da man ser man virkelig at dette er en godt brukt gjenstand :))Jeg fant tre flotte gamle serveringsfat i kremhvitt også fra Egersund fayansefabrikk , de samler jeg virkelig på ... uansett hvor mange jeg har til nå .....   og når de er kremhvite så passer det liksom sammen med alt også :)

Jeg fant også noen lampeskjermer  som jeg skal trekke om og lage flotte, noen duker i gammelblonde og noen søte påske duker av litt nyere dato ;)  fant noen gamle flotte sølv rammer, av den typen jeg liker :)
og selvsagt tok jeg med meg den flotte knallgule påske vasen fra sia som bare kostet meg kr 1,-  


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy4 kommentarer:

 1. Åååå så mange fine skatter du har funnet.
  Jo mere slitt jo finere:)
  Håper loppis sesongen kommer hit snart:)
  Gleder meg til å se hva du gjør med lampesjermene:)
  Klem Hanne

  SvarSlett
 2. Ja, der har du funnet litt av hvert ser jeg! Heldig du er! Hilsen "Bursdagsbarnet" :)

  SvarSlett
 3. Fekk med deg mykje heim du også ja. :)

  Såg at du hadde med deg sønnnen, men viste ikkje at du klarte å lokke mannen med på loppis. Min sitter bare utenfor å venter på meg han. hehe

  Men håpar det kjem fleire loppis med litt betre ting og tang enn det som var her. Mykje rot og tull frå dei loppisane som allerede har vært.

  SvarSlett
 4. Skal si du er flink å gå på loppis...Mange flotte skatter.
  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails