søndag 24. april 2011

inspirasjon

ja i dag satte jeg meg ned men noen nye og noen gamle magasiner.... nå må jeg finne noe inspirasjon til hva og hvordan fant jeg ut..... hadde ufattelig mange gode planer i hodet da sommeren plutselig var over i fjor, men nå i år er de forsvunnet som dugg for solen.....  og her skal det ordnes i hagene år nemlig..... men det var den inspirasjonen da.... føler meg helt tom .... har rett og slett ingen anelse om hvem , hva og hvor ....dåne.

du vet, det ble liksom ikke første prioritet i fjor, men hvordan kunne det det når det regnet  i over 70 % av tiden .... det er liksom ikke gøy og grave i mold og hage da gitt.... og når det ikke regnet så var man fortsatt på jobb,  men nå i år ja da skal jeg gjør det.... hmmm, har dere hørt den før eller....  hmmm..tulipanene i ene blomsterbedet er forresten på god vei og hvem vet ... det er mulig jeg får litt inspirasjon når jeg ser de herlige fargesprakende blomstene titte frem....  kjenner at jeg nesten får panikk .... 

hva gjør du når du føler deg helt tom og all inspirasjon liksom er plutselig blitt .....borte vekk  ?? 
Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy3 kommentarer:

 1. En god ide, Tror jeg også skal ta fram alle intriørbladene og lete etter gode tips for pynting av mitt hjem i mai:) Fortsatt god påske til deg:)

  SvarSlett
 2. Jeg gjør akkurat det samme som deg, tar frem alle bladene å bare blar:0).
  Har gjort en liten makover av noen saker i dag, ta en tur innom bloggen å se. Blir kjempe glad for tilbakemelding.
  Ha en super påske videre.
  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg elsker tulipaner!!!
  Ja det er sant- sommeren i fjor stinket! hehe, håper på mer sol i år... Trenger det sårt...
  Men her blir det ikke hagestell i år, altfor mye annet som må gjøres først... Så kanskje jeg kan la meg inspirere av deg, og sette igang neste år :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails