torsdag 21. april 2011

påsken er her


”Kjærligheten er tålmodig, kjærligheten er velvillig,
den misunner ikke, skryter ikke, er ikke hovmodig.
Kjærligheten krenker ikke, søker ikke sitt eget,
er ikke oppfarende og gjemmer ikke på det onde.
Den gleder seg ikke over urett, men har sin glede i sannheten.
Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt, tåler alt.
Kjærligheten tar aldri slutt.”

1. Kor 13


her kommer noe jeg vil dele med dere i påsken :)


Kjærligheten kan kanskje reise bort. Dra på ferie. Ha permisjon, men den kan ikke destrueres, knuses eller bli vekke for alltid. For da knuses også håpet. Uten håp om kjærlighet, så har vi ingenting. Hva er det da å kjempe for? Vi må ha noe å kjempe for. Vi kan kjempe for kjærligheten som har permisjon. Eller kjempe for kjærligheten som er på ferie fordi hun er utbrent. Utbrent av å ikke bli brukt. Ikke bli brukt til det som er viktig i livet. Brukt til glede for andre. Brukt til å beskytte og bevare andre. Nei, kjærligheten kan ikke knuses.

Kjærligheten er Guds verktøy, og han har gitt oss flere tegn på sin kjærlighet. Det flotteste tegn av dem alle, er korstegnet vi får ved dåpen. For da sier presten: «Jeg tegner deg med det hellige korsets tegn, til et vitnesbyrd om at du skal tilhøre den korsfestede og oppstandne Jesus Kristus.»

Vi har blitt merket med kjærlighet. Et tegn på tilhørighet. Et usynlig tegn, men det er et tegn som selv ikke «Blenda» kan vaske vekk. Det vil alltid være der. Det er uavhengig av troen min, livet mitt, yteevnen min. Det er uavhengig av meg. Jeg vil alltid høre Herren til. Om jeg mister alt, mine evner, muligheter og fornuft, så tilhører jeg fortsatt Herren. Jeg vil aldri bli forlatt.

Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy1 kommentar:

  1. God påske Nina. Fine ord.


    Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt, tåler alt.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails