lørdag 16. april 2011

påske eggså laget jeg enda noen flere påske egg, denne gangen dekorerte jeg med fugler og fuglereder  oppå dem :))  og utrolig nok så er det isblått som går igjen  i fargene *fnis*    Dette var akkurat passelig pusselarbeide når en satt nede  og styrt på ene dagen det regnet ute synes jeg... så selv om du leste det forrige innlegget mitt am at jeg  forelsket med i de røde og oransje vasene så betyr ikke det at jeg skal ha det inn i hjemmet mitt med det første...og hvertfall ikke på mine påske egg.... hmmm ... tror jeg ...


Forresten...  minsten min Patrick på 10 år, laget sine egne to egg som har tok med på skolen og viste frem... bilder av dem kommer når de er kommet i hus igjen :))  De var så utrolig fine og jeg ble så stolte... han er utrolig kreativ den lille avleggeren min :)
men disse eggene som jeg laget i dag, de kan åpnes og lagres fulle av godiser til påsken .... selv skal jeg dekorere et av de største eggene en kan få kjøpt og fylle helt opp med godis...ja for det fortjener jeg .... og ingen kommer vel på og lete etter godiser inne en stor fin dekorasjon vel ??

Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


2 kommentarer:

  1. Det var noen fine påskeegg!! Klart de må fylles med godsaker,:-))
    Ha ei flott påske!
    klem Anne Lise:)

    SvarSlett
  2. Det var noen utrolig flotte påske-egg :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails