torsdag 28. april 2011

da var grillsesongen åpnet



Pappaen til mitt herlige barnebarn laget en gang en fantastisk god egge-salat en gang vi var der på besøk og jeg har etter min beste evne prøvd og lage en like god en og jeg tror jeg klarte det siden den forsvant fra bordet her... noen forandringer ble da da men det var vel mest for at jeg ikke helt husker hvordan han gjorde det *ler*




Egge salat er supert som en liten rett på et koldtbord eller spekematbord. Som tilbehør til grillmaten, eller så smaker den faktisk godt på brødskiven også .

her er oppskriften på min versjon  av egg-salat :

8 hardkokte egg
1/2 beger rømme
1/2 pakke majones
purreløk
salt og pepper
sennep

1. Kok og avkjøl eggene i kaldt vann. Skrell dem. Skjær dem i biter.
2. Hakk opp en passe porsjon med purreløk.
3.  Rør godt sammen rømme, majones og purreløk
4. Ha så  oppi eggene og rør forsiktig sammen med pepper,salt og en liten sprut med  sennep :)


Jeg hadde forresten noen poteter liggende fra tidligere på dagen og de hakket jeg opp og puttet oppi sammen med salaten senere på dagen, og det smakte faktisk utrolig godt i salaten  :)


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


1 kommentar:

  1. Hummmmmm... Deu água na boaca!!!rss
    XOXO carinhosos
    http://ca-macedo.blogspot.com

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails