mandag 7. november 2011

tekanne varmer


ja dere har vel forstått det til nå, ja at jeg nesten flytter inn på sy rommet til tider *ler* denne gangen er det noen nostalgiske tekanne varmere som fikk se dagens lys her hos meg :) 


 Jeg har foret dem med ull vatt så den skal holde godt på varmen over tekannen :)  og selvsagt er den overøst med blonder *ler*  blonder her og blonder der .... men jeg innrømmer jo det da, er en håpløs blonde romantiker jeg ;)   og ale jeg lager er som regel for salg inne på min Elpa butikk for den som er interessert i det :) De nostalgiske merkene lager jeg selv i programmer som PSP , det er faktisk både lett og ikke minst veldig gøy og lage dem .... bare fantasien som setter grenser...mulig jeg kan lage en liten toturial på hvordan man gjør det , ja om noen ville ønsket seg det ??  bare og gi en liten lyd isåfall :))
Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy4 kommentarer:

 1. Den ble jo kjempefin! Lekker i hvitt!

  Jeg kunne mer enn gjerne tenkt meg en tutorial! Hvordan du lager de og hva du printer de ut på og sånt. Har så lyst å lage litt selv, men utvalget her vi bor er elendig på sånt så alt må bestilles. Så hadde vært greit å vite litt mere før man setter i gang :)

  Ha en flott ny uke!

  Hilsen Desiree

  SvarSlett
 2. Så flink du er, og så utrolig søt den ble!! FIN uke og klem til deg!:)

  SvarSlett
 3. Så fin den var. Og det blir jo aldri nok blonder eller hva? Tutorial blir vi veldig glade for ja. Tror sannelig jeg skal prøve å sy en tekannevarmer selv også, for man blir litt lei av rød tekanne...

  Ha en fin kveld

  Lotte

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails