søndag 13. november 2011

prinsesse Nina Alexandra


ja vist var hun på besøk hos mormor Babsy  og da var det ikke mye mormor klarte og si nei til vet du når man får dette bedende blikket når det da ligger fristende godiser i en skål i reolen her ....  Se de bedende øynene der da dere...HVEM kan motstå dem ?? Ikke mormor Babsy hvertfall :)


og for ikke og snakke om de strålende glinsende øynene i det hun faktisk får ja til og ta en godis ;)  Er egentlig helt herlig hvor godt man kan lese alt i øynene på de små håpefulle :))) 
Er jo det de heter , you can see it in the eyes of a child :) herlige Mollo til mormor Babsy , jeg elsker denne jenta over alt på denne jord, hun er mitt hjerte , min skatt ... mitt alt .... og mormortiden jeg får innimellom er gull verd , bilder og videoer og alt mulig skal til da ... man får aldri nok av og være mormor ... Sangen jeg gir Mollo mi i dag er :

Kjære Gud jeg har det godt
Takk for alt som jeg har fått
Du er god, Du holder av meg
Kjære Gud gå aldri fra meg
Pass på liten og på stor
Gud bevare far og mor
(Og alle barn på jord)


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


3 kommentarer:

 1. For en aldeles nydelig jente :) Forstår godt at man ikke kan si nei til det blikket der!

  Den sangen synger vi til Stine hver eneste kveld, og den pgså henger brodert i ramme over sengen hennes :) Både jeg og mannen hadde den som nattabønn når vi var små, så det er koselig å gi slike ting videre...

  Håper helgen har vært fin!
  *klemmer*

  SvarSlett
 2. Skjønner akkurat hva du prater om! Tenk at man kan elske de barnabarnan sånn! Er akkurat som jeg skulle sagt det selv <3

  Ha ei flott ny uke!

  SvarSlett
 3. Veldig flott barnebarn og veldig flott blogg du har. Love it :))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails