lørdag 12. november 2011

Månadsmarknaden


ja det er det vi kaller den for , marknaden vi arrangere i en garasje her i bygda nå :))  Vi er en gjeng på 9 stykker som kastet oss over dette med et lite håp om at det skulle fungere ... og nå ... bare 4 måneder etterpå har det tatt helt av gitt...og det er SÅ gøy :))  Her kan en komme og selge det en ønsker og selge ... nett som de koselige marknadene de har i Frankrike og i Danmark  ... man kan selge gammelt tøy, gamle saker og ting og tang ... nye hjemmelagede saker, gamle og nye klær .... ja akkurat det du ønsker kan du selge her på Marknaden vår :))

Vi har den fast første Lørdagen i hver mnd og nå den 03.12 skal det være STOR jule marknad og mange mange bord er allerede opp bestilt :)))   Har dere Marknader der du bor ??


Egen kafe avdeling har vi også , hvor vi tekker ut en frivillig organisasjon til og komme og selge kaffe og kaker :))  og klart de får pengene de selger for selv, samt alle pengene vi tar inn for bordene , ja for det koster kr 100,- pr bord du bestiller .... men det er jo ikke en vondt sum det så lenge det går til et godt formål :)))

Vil du være med på Marknaden vår ??
Meld deg  isåfall inn med antall bord du vil ha  ( max 2 bord )  på facebook siden vår
Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


2 kommentarer:

 1. Så utrolig morro da, slikt marked har jeg lyst å gå på iallfall :) Flott at slikt blir godt mottatt...

  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 2. Det hørtes knallkoselig ut!!!
  Skulle ønske det hadde vært et slikt tiltak her i nærområdet...
  Ha en flottings helg!
  Klem Caroline

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails