lørdag 15. mai 2010

Platting over den ene garasjen



Jahh, da var det endelig kommet ny platting over den ytterste garasjen vår.... det var bare slike små 60x60cm ruter der da vi flyttet inn, og de var ikke noe særlig fine og se til i det hele tatt. Derfor valgte vi og lage heldekkende platting der isteden for... og ble utroligførnøyde med det reultatet ja, her ser dere før og etterbilder , men klart det blir mye finere når vi får beiset det så det blir likt som de andre plattingene våre....

Det er faktisk første gangen at Babsy mannen og Babsy sønnen gjør dette, så jeg må jo innrømme at jeg var en smule bekymret for resultatet  i starten, men du verden så fint det ble.... er faktisk kjempestolte av dem begge to og jammen meg fikk de gjort det på bare en dag, selv det er faktisk hele 40 kvadratmeter der :o)



Så har jeg jo tenkt og kjøpe meg ny tlf. en stund da og endelig fant jeg ut hva jeg ville ha, og valget falt på en Lg KU990i ....  og joda den ble hvit - hvit - hvit .... selvsagt *ler*  det var jo såååå  mange i og velge mellom , men jeg fant ut at denne  kunne passe til mitt behov ... så nå var det bare og lære seg og ta på skjermen isteden for og bruke taster...litt uvant men du verden så spennnede....





Har du gått over til touch telefon ? Hvordan gikk det ? Har du angret ?


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy



4 kommentarer:

  1. det ble kjempefint ♥ heldig du er som har slike hendige menn i hus .

    SvarSlett
  2. Så flott det vart.
    Kva lekta dere med under terrassebordene?

    Eg håpar vi også får fixa utviding på vår altan i år, men ser litt "skummelt" ut no når gubben ikkje skal vere 50% permitert lengre. Men men, det er vel betre at han er i jobb enn berre heime annankvar veke. :)

    SvarSlett
  3. Hei på deg!!! Endelig fant jeg igjen deg og bloggen din:) Var redd du hadde sluttet å blogge, men skjønner det bare har skjedd noen forandringer....heldigvis:)
    Liker så godt stilen din, og synes du lager såååå mye fint!!!!!
    Jeg har forresten bgynt å sy litt, og du er hjertelig velkommen innom bloggen min for en titt:)
    Ønsker deg en god 17.mai:)))
    Klem fra LisaM

    SvarSlett
  4. Så flott terrassen ble, så stoooor, blir vel mye dans der i sommer;o)
    Kjempefin telefon, hviiiit ♥

    Ha en flott 17.mai!

    Klem Line

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails