mandag 31. mai 2010

Love and kisses ....


Var en tur på Halsnøy den ene dagen og besøkte den flotte butikken Gaver og Leker,  der fant jeg de søte steinene  og denne hyssingholderen som bare måtte flytte hjem til meg. Hadde funnet meg en kjempeflotte store rustikk nøkkel også, men hvor den har blitt av , nei det forstår ikke jeg altså .... Og den var så fin at jeg nesten vurderer og ta turen til øya en gang til bare for og få kjøpt en ny en, men og måtte betale kr 200,- i bommavgift i tunellen bare for det liksom...*grubler*
Ellers så kommer den  flotte hvite orkideen min med nye skudd nå, ja for den slapp plutselig alle blomstene for en mnd siden og jeg var litt bekymret for den en stund...men som sagt...nå kommer den med nye og jeg er hoppende glad igjen ...trall laaa laaa ..... jeg rett og slett elsker orkideer ...Har du orkideer ?    Hvilke farger liker du best ?
Har du vært ute for at de plutselig helt uten forvarsel slipper alle bomstene ?


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

8 kommentarer:

 1. Orkideen kan kaste alle blomstene sine viss den får "sjokk". Enten etter flytting eller store temperatur forandringer. Heldigvis e orkideer harføre, så ska mye til før di tar kvelden. Elsker orkideer i alle farger og fasonger, men min favoritt er nok den blå wanda orkideen. Suuuuuper nydelig!

  SvarSlett
 2. Jeg vanner mine orkideer med vannet etter egg-koking. Etter jeg begynte med dette blomstrer de utrolig mye og nye blomsterstengler kommer hele tiden!

  SvarSlett
 3. Nydelig steiner. Det med nøkkelen var ingen dum ide, har noen gamle nøkler liggende. Håper du finner din.
  Orkideer er den eneste planten med blomster som trives hos meg. Ja, hos meg og kaster den plutselig blomstene.
  Har bare rosa, men den hvite var nydelig.
  Ønsker deg en flott uke.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 4. kjempesøte steiner. hos meg blomstrer orkideene ganske ofte, utrolig nok da de er de eneste som overlever mine såkalte grønne fingre hihihi
  takk for tipset cissemosse:-)

  SvarSlett
 5. Hei! så fine ting du har kjøpt deg, nydelig tekst på steinene ♥ Kjedelig at du mistet nøkkelen da! Jeg synes også det er fint med orkideer, miniordideene er kjempesøte.

  Klem fra fru Strøm

  SvarSlett
 6. Så fine saker du har funnet deg=)! Jeg har ikke opplevd at de "kaster" blomstene, og jeg er svak for hvite=)! Håper du finner nøkkelen!

  Nyt solen!
  Klemmer!

  SvarSlett
 7. Hei!Mega misunnelig på de steinane dei var søte!!
  Orkideer er min eine favoritt.Har 15 stk.Leser oppforbi her at eggevann er det som skal til so no ska me eta egg på Utne.Nikotin det er ein ting orkideer ikkje likar då kastar de blomstrene i ein fei har eg høyrt!!

  SvarSlett
 8. Elsker hvite orkideer, hvite blomster i det hele tatt men klarer ikke beholde dem, blomstene faller av etter en stund :/ Tilogmed bladene faller av hos meg!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails