onsdag 26. mai 2010

Kjole til min lille prinsesse :o)Jeg satt og heklet her i går kveld og viste vel ikke helt hva jeg ville lage egentlig , men så fant jeg ut at en slik sommer kjole jeg laget så mange av for noe år siden, kunne vært kjempesøtt på min lille prinsesse Nina Alexandra .... jeg heklet derfor en topp av det myke herlige garnet til Sandnes, Garnet heter Duett - som er i 55 % bomull og 45 % merinoull. Jeg valgte fargen kremhvit :o)

Fant noe herlig bommullstoffer på hobbyrommet og sydde det fast i underdelen, sydde i tre søte rosa blomsterknapper og vips... enda en ny søt sommerkjole til barnebarnet mitt. Joda ... jeg laget en liten søt hårstrikk i samme mønster, må jo ha litt stil over det , det er en jo liten fornem dame dette her vet du ;o)Jada... jeg vet jeg har et utrolig dårlig kamera, men tro meg jeg jobber iherdig med saken .... det skal nok bli et nytt ser du , jeg må bare finne ut hvilket jeg vil ha først :o)Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


5 kommentarer:

 1. For en kjempesøt kjole du har laget til Nina! Og med matchende hårstrikk blir hun så fin som bare det :)

  SvarSlett
 2. Utrolig flink er du!!!
  Så søt kjole,da. Hun blir helt garantert fin i den!

  Ha en super dag
  klem Tove

  SvarSlett
 3. Så nydelig den var :)
  Åh, jeg missunner dere som kan begynne på et arbeid, og vips - så er det ferdig ....
  Jeg er slik som holder på med en pute i et halvt år :(

  Ha en fin dag...

  SvarSlett
 4. Nå så søt den var, flink du er! Jeg er ikke venn med symaskiner, så det blir lite av det her. Nå er jeg riktignok ikke eier av en, men mamma er god å ha ;)

  SvarSlett
 5. Nydelig liten sommerkjole som helt sikkert vil falle i smak hos lille prinsessen :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails