lørdag 22. mai 2010

Pelargonium hortorum PelargoniaPelargonium hortorum Pelargonia.  Denne sorten har blitt svært populær de siste år og heter Mårbacka.I Danmark blir samme sort kalt Dronning Ingrid. Sorten er svært kraftigvoksende,og er derfor en utfordring for gartneren å produsere. Til å være Pelargonia tåler den nedbør overraskende bra, og det kommer jo godt med her på vestlandet :o)

Jeg elsker denne planten, den er rett og slett nyyydelig ... nå har jeg altså gått til innkjøp av 4 stykker i denne herlige babyrosa fargen, om jeg går ned en annen dag og kjøper i flere i nadre farger får tiden vise, men til nå holder det med disse rosa babyene her, de passer så utrolig godt i stuen min sammen med alt det hvite og isblå - liker du  Pelargonia ?

Og isblått, ja det fant jeg på  Nille  i dag ... nydelige flotte kulelys i hvitt og isblått.... og de to lyktene kunne jeg heller ikke motstå ... hvordan velge mellom slike flotte ting ? nei da gjorde jeg det lett for meg selv og handlet dem begge to :o)  Kjempeflott pris var det på den også ... den høye smale med sølvfot kostet kr 69,- og den mindre med hvit fot kostet kr 59,- De nydelige isblå kulelysene kostet bare kr : 39.90,- pr stykk.

Handler du på Nille ?  Hvorfor ja ?  hvorfor nei ?


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

3 kommentarer:

 1. Signe Ekeland Valvatne22. mai 2010 kl. 20:09

  Så flink du er til å gjera smarte innkjøp. Kjekt å lese bloggen din og hente inspirasjon til min nye heim :-)

  SvarSlett
 2. Nydelige pelargonium, jeg fikk mine blå fra Zimtrade idag.
  På Nille har de mye fint, lykten du kjøpte til kr 69,- har jeg sett andre plasser, men mye dyrere.
  Ønsker deg en fortsatt fin Pinsehelg.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 3. Nydelige pelargonium du har.
  Jeg er blitt mere og mere glad i pelargonium. jeg har sett på Ingrid. kanskje jeg skal prøve meg på en. Liker rosa fargen så godt.

  Nydelige lykter du har kjøpt.
  Jeg handler på nille. Synes de har mye fint.
  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails