tirsdag 11. mai 2010

Fuglehus fra IB laursen


Ja i dag fikk jeg endelig somlet meg til og kjøpe meg et slikt flott fuglehus som jeg har hatt øverst på min ønskeliste i lang tid nå, Fuglehuset kjøpte jeg i Rosendal på en liten søt butikk der som heter : Stemning - gave og interiør, en kjempesøt butikk med kjempekoselig betjening og ikke minst...mange flotte saker og duppesingser som jeg trenger til mitt hvite skattkammer ja :o)

Jeg valgte dette søte blå huset, med et lite spisebrett under og prisen var kun kr 399,- for det :o)




Ja og i samme slengen fant jeg disse to herlige skapningene her til bare kr 79,- pr stykk, som jeg håper kan ønske alle mine gjester velkommen til meg, De skal få flytte inn i blomsterkassenen ved inngangsdøren min, må bare få plantet noen fine blomster i dem først, ikke så lett og velge , det er jo så utrolig mange fine blomster ... men uansett så tror jeg nok at det plantedag her nå en av dagene før 17 mai ja  :o)



Hva pleier du og plante i kasser og urner rundt ytterdøren til 17 mai ?
Og har du startet på det enda mon tro ?


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy



4 kommentarer:

 1. Hei hei :)

  Jeg har også et sånt fint 'Bed & Breakfast' fuglebur!! Det er så fint!! Jeg kjøpte mitt i hvitt forrige vår faktisk :) Men har ikke fått hengt det skikkelig opp. Min kjære er livredd for at det faktisk skal flytte inn en fugl der, så jeg måtte love å dekke hullet! Det er jo juks! :)

  Desverre ser veranda-blomsterkassen ut som et takras, og jeg er redd jeg ikke rekker å gjøre det pent før 17.mai!! Det som er så dumt, er at sola står så sterkt på hele dagen, at ingenting overlever der!! Og jeg er lei av å kjøpe blomster til flere hundre kroner hver vår, som ikke overlever :) Men men... Kanskje jeg skulle kjøpe plast-blomster.... blunke blunke... :)

  Ha ha.

  Klemmer fra LiljeHvit

  SvarSlett
 2. kjempe fine ting

  SvarSlett
 3. Så fint fuglehus :) Likte godt fargen på det også...
  Jeg har plantet ja, men om de kommer tilå spire før 17, det tviler jeg på... :(

  SvarSlett
 4. Hei! Flott fuglehus ☺ Kjøpte planter i dag som jeg har satt i krukker på trappen. Nå skal jeg gå og ta dem inn til natten. Jeg tar ikke sjangsen på at det blir for kaldt.

  Klem fra fru strøm

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails