mandag 12. desember 2011

gammel julepynt

Jeg har selvsagt masse gammel julepynt liggende og noe av det er faktisk det kjæreste jeg har .... det ligger minner og gode historier bak masse av det .... men om jeg skulle tatt frem alt så hadde jo sturen og huset mitt generelt vært overfylt, da tenker jeg spesielt på alt det fine som mine kjære små har laget i alle årene de gikk på skolen ...  hvordan får man plass til alt sammen ?? ja for man vil jo så gjerne ha alt fremme....

her er en liten pepperkakemann fått seg en fine plass i gangen , men når man liksom har  20 slike menner og like mange hjerter og enda flere duker og plakater og kongler og ditter og datter...sukk .. hvordan gjør dere det ??



 Klart at de små gamle figurene bør stå fremme , har endel av dem også men i år har jeg bestemt meg for at bare to av den skal opp og frem , har rett og slett ikke plass lenger.... *dåne* fælt og måte innrømme det men slik er det nå bare blitt nå .... ja og så forandrer jo smaken seg fra år til år også da, men det gamle brenner jeg for ... gammelt og sart og nostalgisk :)


men siden jeg valgte rød og hvit jul i år så var jo valget egentlig litt lettere...bare det hvite og røde fik komme fem :)) 




Ønsker deg og dine en herlig og flott adventstid :o)

Klem fra Babsy



2 kommentarer:

  1. Hei hei!
    Det er jo så koselig med gammel julepynt og andre pyntegjenstander - nostaligen og affeksjonsverdien er i de fleste tilfeller mye høyere enn det som kan måles i kroner og øre... Jeg har samme problemet - og til tider blir det fullt ja - å så skal jeg til å flytte fra ett stor hus til ett som er mye mindre... Sukk...
    Ønsker deg en riktig fin førjulstid.
    Klæm Tante Titti

    SvarSlett
  2. Så fine ting du har, skikkelig koselig :-)
    Klem
    Brit Eva

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails