fredag 9. desember 2011

Rød og hvit jul

ja det ble det hos meg i år, ville ha alt i rødt og hvitt dette året og du verden så koselig det ble , litt anderledes en før da jeg blandet det meste , og som ifjor da jeg valgte hvitt på hvitt  :))

Til jul så skal det da være store flotte røde sløyfer som henger bakpå spisestue stolene også , ville bare ikke ta alt opp med en gang liksom .... må jo spare på det beste vet jeg  :)

 Spisekroken på kjøkkenet er også hvit og rød og de søte røde dukene i 90x90 cm fant jeg nede på Nille.... ja det finnes faktisk utrolig mye fint der nede har jeg sett .... det trenger nemlig ikke koste skjorta og ha designernavn for og gi koselig jul stemning :))) I stuen er jeg ikke ferdig enda , men røde julegardiner innimellom de hvite er jo på plass da :) Her skal det rød duk på pallebordet også og enda flere røde /hvite puter skal frem og i det hele tatt ... har du fått jul i huset ?? hvilke farger går du for i år ??
Ønsker deg og dine en herlig og flott adventstid :o)

Klem fra Babsy6 kommentarer:

 1. Hei!
  Så hyggelig det er hos deg! Jeg sverger veldig til rødt, og det er JUL for meg! Jeg har såvidt begynt litt, men det kommer litt mer for hver dag som går! Billig fra Nille kan være like bra som noe annet, eller gammelt og brukt!

  Kos deg videre, og titt gjerne en tur innom meg!

  Klem Cathrine,
  som har julekalender i år også!

  SvarSlett
 2. Sååå koselig julepyntet hjemme hos deg !! Man bare må ha litt rødt, og er enig med deg; det er lekkert, bare man ikke blander inn masse anna. Nydelig pyntet.
  Ha en fin helg :-))

  SvarSlett
 3. Du har gjort det kjempefint hjemme hos dere!! Rødt og hvitt er jo kjempefint sammen!! Gleder meg til å se de sløyfene på stolene du ikke har satt på enda :)

  God helg til deg og dine :)

  Klem :O)

  SvarSlett
 4. Skikkelig koselig stue,det må være rødt i jula,masse rødt. :))
  God helg til deg.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 5. Så utrolig koselig♥

  Jeg har hvitt, rødt og sølv som farger i år - i fjor var det mest hvitt, men moro å prøve litt nytt ;)

  Ha en fin helg,
  Klem jatte♥:)

  SvarSlett
 6. Her er det foreløpig bare julegardinene som har kommet opp, som seg hør og bør i advenetstiden. Så har vi tatt i bruk juleserviset, det kommer også fram 1.advent. Ellers pynter vi ikke noe mer før lille julaften, men det blir rød jul hos oss også.

  Var veldig koselig julestemning hjemme hos dere!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails