fredag 31. desember 2010

Godt nyttår kjære blogg venner




 og ønsker med dette og få takke alle dere trofaste følgere for at dere har fulgt meg i året som gikk ..... takker ogsa de som bare titter innom uten og legge seg til som følger ...  det har vært utrolig koselig både og ha dere på besøk og så er dere så gode når dere legger igjen en liten koselig kommentar til meg, det gjør meg så utrolig glad vet du, for da kan jo jeg besøke dere tilbake på deres koselige blogger også :o)


 Så  hadde jeg  litt gøyale nyttårs quoter og dele med dere :
Alle sier jeg må ta vare på meg selv. Spise med måte, drikke med måte og elske med måte, og ikke minst bruke penger med måte .... Men hvem i all verden er egentlig Måte? Uansett så ønsker jeg dere alle sammen en fantastisk flott nyttårs kveld og kos dere kjempemasse ... med Måte. ♥♥♥



Et godt nyttår til deg, med håp om at resten av dette og det kommende året vil by på: lite mygg, mye molte, ørret og kreps, fønvind i nakken, varmt julivær, regelmessig avføring og god matlyst. Snill omgangskrets, vettug småfuggel, god glid i senga, avbalanserte slektninger og et greit skatteoppgjør! Da skulle jeg vel ha fått med det meste. Inntil da: Ha en riktig fin kveld og et godt nyttår.



Festen starter nå og jeg vil derfor ha svekkede sjelsevner i god til før kl 24. Jeg ønsker derfor deg og dine et riktig godt nyttår mens jeg ennå kan betjene et tastatur. Et riktig Godt Nyttår til dere alle.




GODT NYTTÅR  2011
Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy



3 kommentarer:

  1. Godt nyttår til deg og dine,
    Blir koselig å følge deg videre.
    Klem:)

    SvarSlett
  2. 。☆*☆ 。★。\|/。★。☆*☆。
    ☆ GODT NYTT ÅR ♥ 2011 ☆
    。☆*☆ 。★。/|\。★。☆*☆。

    Klem Linda:)

    SvarSlett
  3. Godt nyttår til deg og dine!!
    Takk for koselig bloggeår, gleder meg til å følge deg videre:)
    Klem Hanne

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails