onsdag 8. desember 2010

oh jul med din glede

tralll laaaa laaaa ... Babsy synger og dekorerer og bare nyyyyter tilværelsen , jeg rett og slett elsker julen ....  og enda bedre er det når man kan ta frem gamle dekorative skatter som  man blir så glad i .... det knyttes minner til hver eneste liten julefigur her i huset nemmelig ....   Og bare gleden over og finne dem i juleesken år etter år gjør meg i sånn utrolig julesteming at jeg får jammen meg lyst til og synge litt også ...  ohhh holy night ...... på våren og sommeren og høsten ....når jeg drar rundt på loppiser, så er juledekor noe av det første jeg går etter ... gammeldags julepynt er nemmlig tusen ganger søtere en dette tiårets pynt synes jeg .....  Er du ikke litt enige med meg her da ?  Den gammeldagse julepynten har liksom litt mer sjel over seg og er så mye mer detaljert, selv om den er mye enklere en de det masseproduseres av  nå til dags ??


Ønsker dere en strålende flott adventstid alle sammen :o)
Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

4 kommentarer:

 1. julen er en fantastisk tid og pynten understreker det. Jeg har også en del eldre pynt etter mine besteforeldrene og det er den pynten jeg setter høyest. Ha en fortsatt flott førjulstid. klem Helen

  SvarSlett
 2. Tralla,la!!
  Så kjekt at du traller og synger!
  Ha en sprakende fin dag Babsy!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 3. Enkelte ting knytter man seg spesielt til og MÅ fram hvert eneste år. Det er noe eget med den gamle julepynten. Og man blir kanskje litt ekstra nostalgisk i jula? Kos deg med pynting, og trall i vei :)

  SvarSlett
 4. :) herlig med litt julestemning! Her kommer og går den, så ikke godt å si hvor det skal ende :) hehe...
  De soppene var supersøte!

  Ha en fin dag, og kos deg med pyntingen :)
  *klem*

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails