tirsdag 7. desember 2010

Juleforberedelsene i full gang ....


ja her hos meg gleder vi oss masse til jul ....  og juleforberedelsene eri full gang .... ja sånn innimellom arbeid og julebord mm ..... Jeg har da fått sylteknokene i lake så det blir god gammeldags julesylte i år som i fjor :o)


Her lager vi dem av friske store griseknoker som vi koker noen timer i strømpe, så stikker man dem full av nellikspiker og legger den i saltlake fra 10 - 14 dager ....  Dette er tradisjonr vi har hatt i vår familie i årevis tilbake og barna i huset snakker nesten ikke om annet i adventstiden .... mammaaaaa ...har du husket og handlet inn til julestylte enda.....  hi hi ....  og det har ho mamma Babsy vet du ... i år som alle andre år ;o)
så fant jeg ut at siden man lager jul så kunne det ikke være hvitt og isblått her hjemme...nei da måtte altså spisestolene trekkes om i en litt mer juleaktig farge .....  rødt og hvitt, som er de fargene jeg bruker i desember ... BARE rødt og hvitt .... liker ikke sånn lilla advents farger jeg nemmelig :o)


  
klippe klippe og stifte stifte og vips ....nye stoler til julemåneden desember ... og det er utrolig lett og bare ta dem av når det skal byttes laaaaangt uti Januar en gang :o)


 Skøyter fra barndommen henger fint ved den ene hyllen, jeg synes de er så søte og ha hengende i gangen som en liten vinter dekor :o)   mulig at jeg finner på og sette en liten rød nisse oppi hver av dem for og få litt rødt og hvitt der nede også liksom ......  tiden vil vise  :o)))


Ønsker dere en strålende flott adventstid alle sammen :o)
Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy 

7 kommentarer:

 1. Så mange koselige bilder!!! Trekkene til stolene var kjempefine, de kunne jeg også hatt:).

  Sylting driver svigermor også med, har ikke kommet så langt ennå jeg. Men vi lager leverpostei til jul, det er herlig!!!

  SvarSlett
 2. Kjekt med stoler som kan skifte trekk slik vi skifter sokker. Har slike jeg og, men jeg har slett ikke tenkt så langt at å gi de juletrekk. Hm...
  Sylte lager vi og. Her i huset er vi nemlig enige om at Gildes slett ikke duger.;-)

  SvarSlett
 3. Hei,

  Så koslig!
  Godt å se at det er fler enn meg som sylter om dagen :O) Det dufter jo så deilig av jul i huset når man lager julepålegg!

  Klems Heidi

  SvarSlett
 4. Så flink du er som lager sylte selv! Smaker mye mye bedre enn Gilde sin, ja :) Nydelig stoff du har kledd spisestuestolene med, ble riktig så julete nå :) Ha en god kveld.

  SvarSlett
 5. Stolene ble kjempefine! Så enkle små grep, som gir så stor effekt:)

  SvarSlett
 6. stilig å gjøre om trekkene for julen, det ble knallfint. klem

  SvarSlett
 7. For et NYDELIG stoff du trakk om putene med!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails