fredag 26. november 2010

Juleverksted


ja i går kveld hadde jeg invitert noen hobbyglade jenter hjem til meg på juleverksted ..... det finnes så lite av dette i bygda vår, at vil en ha slike koselige hobbykvelder så må man kaste seg over det selv ja.....

som sagt så gjort .... jeg innviterte hjem til juleverksted fra klokken 17.00 til 20.00 .... men at klokken faktisk ble 24.00 før vi ga oss , sier vel litt om hvor utrolig koselig vi hadde det ;o)

Jeg innviterte alle sammen til og komme med symaskin og strykejern og godt humør og de gjorde de til dags alle sammen faktisk :o)))  En kjempesuksess be det, så dette skal jeg gjenta om ikke så alt for lenge.


 Her hadde vi da stablet alle symaskinenen på langbordet , men  stryking og klipping foregikk på alle fire på gulvet *ler*    men det gikk helt kjempefint .....  de fikk produsert både puter og julesokker og juleannheng , duker og .... ja egentlig det aller meste tror jeg .....


midt i den koselige hobby kvelden , serverte jeg selvsagt litt god mat og drikke ....  du vet ... uten mat og drikke duger helten ikke ....... Full konsentrasjon og mye latter ble det denne koselige kvelden i November .....
så tusen tusen takk damer for at dere er så utrolig herlige :o) 

Vist du vil så kan du kan lese mer om dette juleverskedet  her inne :o)

Ønsker dere en strålende flott dag alle sammen :o)
Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy 13 kommentarer:

 1. Så koselig med juleverksted :) Tipper alle damene satte stor pris på at du tok initiativet! :) Gøy å lage ting, og ekstra gøy i godt selskap :)

  Forresten, jeg fant plutselig sånne fluesopper med klype på her på Kremmerhuset :) Måtte selvfølgelig kjøpe meg noen, de er kjempesøte!

  Kos deg i førjulstida :) Klem

  SvarSlett
 2. Å så kjekt med juleverksted, og så bra at du tar initativ... skulle gjerne ha bodd i kvinnherad ;) Kan bare tenke meg hvor mye fint dere klarte å produsere i alle de timene♥

  Ønsker deg en fin helg♥

  SvarSlett
 3. for ett flott tiltak, og det ser jo bare kjempekoselig ut

  SvarSlett
 4. Å dette så super koslig ut,hyggelig å jobbe med hobby ting når en er mange gode venner til stede,ha en fin helg!Klem linda:)

  SvarSlett
 5. Så kjempekoselig dette så ut. :)
  Ha ei flott helg.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 6. Ser ut til at dere har kost dere :))
  Håper du får en kjempefin advents helg.
  Klemmer

  SvarSlett
 7. Ååååå så kjekt;o))
  Jeg har kanskje tatt meg vann over hodet, for jeg skal arr ett på jobb på tirsdag og hjemme i bygda her på fredag.. men det blir ikke med symaskin, men med alle slags dekorasjoner inne og ute, pluss vi skal lage/dekorere lys;o))
  Men jeg gleder meg, håper bare den vinden vil gi seg slik at jeg kommer meg oppi "skauen" for å hente maaaasse grønt;o))

  Klem fra
  Ann Berit

  SvarSlett
 8. Hehe - det så skikkelig koselig ut :)

  *god helg*

  SvarSlett
 9. Ser at dere koser dere ja!!!
  Kjempe kos!!!
  Ha en strålende helg!
  Klem fra Sol

  SvarSlett
 10. Hei hei.

  Har fått premien min no. Fekk ein anna premie enn det som stod på bloggen din. Fekk wallstickeren. Går av og til litt fort i svingene for nokon kvar. Takker og bukker for at eg vart trekt ut :)
  Ha ei fin adventstid.

  SvarSlett
 11. Er veldig fornøyd med premien eg.
  Ikkje stress. Bruk heller tida di på kjekke ting no når det er jul. Blir berre stress og sende fram og tilbake. Skal legge ut eit bilde over kor eg fester stickersen. Har vaska kjøkkenet i dag, så eg har ein idè...
  Koselig med juleverkstaden de hadde forresten. Kan godt tenke meg det var vanskelig å gå kl 20....
  Takk igjen og klem :)

  SvarSlett
 12. Tusen takk for den flotte puta!!!
  Se bilde på bloggen min.
  Passa perfekt her!
  Store goe klem fra Sol

  SvarSlett
 13. Jeg fikk en nydelig pakke i posten♥ Tusen tusen takk jeg likte den kjempe godt♥

  håper du får en fantastisk helg ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails