tirsdag 14. desember 2010

alt for mye julepynt ...


Tittit tei sann du .... koselig at du tok turen innom .... her i dag så blogger jeg bilder fra stuen min nå julen 2010 ....   og som du ser så har jeg altså fått så alt for mye julepynt ......    og jeg har for stort et hjerte til og kvitte meg med noe overhode ....hjelp ....  og den sterke tanken inni meg sier....alt må frem .... måååå frem !!!  Hjelp ... hvordan skal jeg klare og kvitte meg med noe av det liksom ?? 

 9 store esker og like mange store svarte sekker og for ikke og snakke om de småeskene med lys og annet smått da gitt ....  tror jeg drukner snart .... og det er ikke tull ....  tror jeg skal gi vekk litt jeg .... må jo klare det vel ... eller....  sukk ....  mye hører ovderhode ikke til i min stil heller, men den betyr liksom så mye for meg at den bare må frem hvert år allikevel liksom ....


 og se da .... den store 50" tv , den stjeler hele stuen min...stor  - svart og blank !!!  ...huff og huff , har lenge vurdert og få laget en slags reol på veggen der hvor en faktisk kan bygge inn og gjemme vekk tv og høytalere....  må bare få Babsymannen til og forstå at det er sånn det må være :o)   

nehh, nå må jeg altså ikke klage  meg så mye her .... julen kommer og går uansett den vet jeg *ler*


 nå tror jeg at jeg kaster meg på litt mer kakebaking her....
julen står rett rundt døren ...wooo hooo ....


Ønsker dere en strålende flott adventstid alle sammen :o)
Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy4 kommentarer:

 1. Hei..
  Jeg synes det var koselig julepyntet. Bruk det du har , det kan jo ikke stå lagret :))
  Ha en fin uke.
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Så koselig julepyntet hus du har!!
  Tenker det samme som du , må nesten ta frem tradisjonene, vist ikke blir det ikke den rette stemningen, men 2-3 kasser kutter jeg ut:)
  Ønsker deg en nydelig dag, klem Hanne

  SvarSlett
 3. Uff, ja det kan bli litt for mye ja :) Og likevel har det lett for å komme noe nytt inn for hvert år, ja ja ;) I julen syns jeg ikke det er så nøye at det skal passe inn ellers i interiøret, i alle fall ikke hvis man har noe gammelt man er knyttet til.

  SvarSlett
 4. Hei;o))
  Jeg syns ikke det var for mye;o)) noen ganger så blir det vanskelig å velge ut noen pynt.....barna her i huset lager sååå mye fint og jeg har ikke hjerte til å ikke ha det frem, for de har mange minner bak det de lager;o)) og selv så har jeg også minner bak hver en ting som kommer frem i jula;o)) Du kan jo sjekke stua mi;o)))) under tittelen " endelige resultatet...godkjent av mannen og kvinnen"...men jeg bruker utrolig mye hjemmelagete dekorasjoner og slikt, liker det grønne sjø i denne høytiden;o))

  Klem fra
  Ann Berit

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails