tirsdag 10. januar 2012

Nydelig og fint ble det da jeg valgte og sette en liten herlig blomsterskapning inni den nye flotte investeringen min .....  lurte først på hva i all verden jeg skulle ha inni den , men den var så nydelig fin at jeg bare måtte kjøpe dem med hjem .... og siden jeg tidligere hadde innvistert i denne lille blomsterkvasten i vase så fant de fort ut at de passet sammen :)) Jeg er glad i klart glass med emblemer på , og kan jeg blande det med fattigmann sølv så gjør jeg det.... høres nok litt spesielt ut men her hos meg føler jeg litt på at det er det som er meg og at det dermed passer inn hos meg  :))  Hva har du fremme nå etter julen ??
  Siden det meste er hvitt hos meg så lurer jeg litt på og ta inn en farge til , joda jeg elsker isblått..men er liksom litt lei det akkurat nå .... har du noe forslag til farge ??  Nå er det så hvitt og rent her at jeg er åpen for alle gode forlag :))))


Ønsker dere en strålende flott dag alle sammen :o)


Klem fra Babsy


2 kommentarer:

 1. Så nydelig blomsten var i den lille sølvvasen. Jeg er veldig glad i sølv selv, men har ikke så mye fattigmann sølv...

  Det er masse fine farver i interiørverden, og selv liker jeg godt sjel, og så tror jeg det er en som heter harmoni. Men, det kommer jo an på hva man liker.

  Lykke til :)

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 2. Søt liten blomsterkvast du hadde der........selvfølgelig likte jeg den, for jeg har den samme selv........lik smak vi vettu:)
  Jeg liker også den hvite rene stilen, og vil du ha ett tips fra meg syns jeg den sarte rosa fargen er fin å blande inn nå etter jul.
  Også frisker det opp med blomster med farger på da:))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails