onsdag 13. mars 2013

rosa blomster



Rosa blomster gir meg ikke bare vårstemning men sommerstemnin gog odt humør stemning og alt som er ... om det er rosa elpeblomster, tulipaner nelliker...roser...samma det...rosa blomster gjør meg skikkelig glad :))

Og kan man sette dem i gamle mugger så er lykken her hos meg fullkomment, sukk ... velger og sitte her og se på bildene mine en og se ut vinduet på frosten på bakken .., men solen skinner da og fuglene kvitrer så akkurat i dag er verden  et fantastisk sted og være :)))) mmmm....




Jeg lurer på om jeg skal kjøpe meg et blomstrede hengende kirsebærtre og plante i hagen , men hvor får man kjøpt den ganske så store liksom ?? ja for og kjøpe en "stilk" som man må vente åresvis på ...nei det har ikke ho Babsy tid til nei ...vil ha blomster og tre fort fort jeg *ler*  og så vil jeg gjerne ha et morelletre ... og det skal bli såååå stort at jeg kan sitte oppi der og drømme emg vekk i sommervarmen og gomle på solmodne dyprøde moreller ...ohhh.... gleder meg til sommeren ...gjør ikke du ??



2 kommentarer:

  1. Hassen i Rosendal og Bo Grønt har passeleg store trær av blomstrende kisebær. Hadde iallefall i fjor.

    SvarSlett
  2. TI HI DU NINNA DU NINA
    DU ER NÅ GOD
    SER DEG FOR MEG OPPI TREER
    NYT DAGEN SÅ SNAKKES VI PÅ JOBB I MÅRO
    KLEM ELI:)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails