mandag 11. mars 2013

før og etter lampe


Jeg grublet fælt den ene dagen, da jeg fant ut at jeg ville ha litt lilla toner inn i mitt ellers så hvite hjem .... hmm, kan man spraye en hvit plast lampe montro ??

Det vet man selvsagt ikke før man har prøvd det, ok litt lilla interiørspay og ut i solen med meg....spray, spray sprayyy ...og vips så var den lilla gitt ..... nå var det alt fort sent og snu .... haha..


men vet du hva, den ble knallfine....en skikkelig fargeklatt i stuen min .... eneste er at den gir lite men behagelig lys på kvelden ...før ga den jo godt lys da ..men skitt au.... ble jo bare enda mer romantisk med dunkel belysning vet jeg *smiler* 

Jeg ble hvertfall strålende fornøyde med min nye/gamle lampe ..... og bilder av "helheten" kommer snart .... skal bare lage ferdig resten av det som hører til i denne settingen jeg har planlagt på soisestue avdelingen min ;)


Noen som spør meg om hvor jeg kjøper sprayen i disse sukkersøte fargene, well hos oss får man kjøpe dem på Mekk til kr 119,- pr boks..... og de har en utrolig stort og delikat fargespekter :))) Sprayen derifra er beregnet på interiør og den tørker fort ( ca 20 minutter så var det helt tørt ) og den gir en utolig jevnt og fint resultat :))) Kan også spraye ute på disse tider da den faktisk tåler litt kulde  :)))
2 kommentarer:

 1. WAW NINA
  SKAL SEI DU ER I RETTE MODUS
  GLEDER MEG TIL Å SE RESTEN
  ØNSKER DEG EN VAKKER DAG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Nydelig farge og veldig fint sprayet :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails