tirsdag 12. mars 2013

gammelt vindujooooda, det er helt sant ...jeg simpelthen bare eeelsker gamle vinduer, bruker de overalt i huset mitt...bruker de stort sett til bilderammer jeg da, og i dag ville jeg ha en ny ramme av bare mine to herlige barnebarn Nina Alexandra og Nicklas ....dermed var  det og hente inn et vindu stelle det litt og så printe ut bilder som jeg laget til i sort hvitt for og sette inni.... dekorerte den med litt "stasj" om man kan kalle det for det *ler*

og slik ble denne ....øverst har jeg en fugleranke fra Listeh dahl, mulig den er litt jul, men det tenker ikke jeg ...for jeg rett og slett elsker den lyslenken der.... hvertfall helt til jeg får tak i noen hvite happyligts ;)
Bruker du gamle vinduer til rammer eller noe annet ?? Jeg har også et gammelt vindu hvor jeg satte en wallsticker på .... men grubler stadig etter nye ideer og bruke dem , så har du en så blir jeg kjempeglad om du deler tips åg råd og gjerne en link også :)))
nå skal jeg se om jeg finner sagen min, ja for jeg er bare sååå sikker på at jeg la den på plassen sin sist jeg brukte den...hmm... kremte-kremte ..... men den var ikke der nå gitt.... men må ha den, grubler nemlig på en stigeramme til enen veggen min .... tror det kan bli rasende flott også jeg .....3 kommentarer:

 1. Så nydelig! Skulle vært med i redesignkonkurransen du!

  SvarSlett
 2. Dette ble kjempefint :)
  Så smart.
  Tusen takk for tips.
  Ønsker deg en fin, fin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails