onsdag 6. mars 2013

litt nye farger i heimen


wiiiii, da var noe av det jeg sprayet før i dag ferdig vett du ... og jeg er bare såååå fornøyde.... men klart SÅ mye som jeg tok i dag så kan man selvsagt ikke blogge alt p¨å en gang , får ta dag for dag fremover tror jeg *ler*  Mulig et helhetsbilde når alt er kommet på plassen sin .....

Her er fargene jeg valgte og bruke i dag .... litt skarpere en de duseste fargene for de synes jeg ble litt vel sarte i fargen .... skal det være ja så skal det væe ;)



Ute i hagestuen sto dette kakefatet som jeg kjøpte på kid for xxx antall år siden, du vet ...alt som kommer ut der er på en måte litt ferdig inne i mitt hus *ler* ja men er det ikke bare sånn da dere... ha ha ha .... for fint til og kastes og fo stygt til og ha inne liksom ... djiisess  ha ha , mulig det bare er i mitt hode det bare er sånn *ler*




Hvertfall så ble det i dag til det lekreste pastellfargede fatet ever in my home.... eeelsker det ... ha ha ikke at det har vært så mye farge her inne før da men .... nå blir det det.... kjenner det på meg at jeg er moden for litt av denne galskapen som rir landet om dagen og helt sant .... jeg elsker fargeklatten min allerede jeg .... og joda den har fått følge av myyyye mer .... kommer bilder om dette etterhvert :)






at jeg valgte tre farger på den og ikke bare en er fordi jeg da synes den passe bedre inn blandt de andre tingene jeg har, som da er ensafargede ... hmm, eller ...hadde du valgt bare en farge på den ?? Nå ble jeg litt usikker her gitt..... igjen ...

Litt veldig gøy og høre andres meninger om dette også faktisk ..... så sleng inn en kommentar på hvordan du hadde valgt og gjløre det ...eller mulig har gjort det ..... elsker og se hvordan andre løser slike forandrings prosjekter :)))



nei da får jeg ta og vaske videre her , ble mye som skulle flyttes på her nå gitt ..... ville bare vise en av tingene nå i kveld som jeg lovet dere :)))







6 kommentarer:

  1. Wow, snakk om forandring, dette ble jo bare så lekkert!
    Viste ikke at det fantes så fine farger på boks:)
    En kreativ dame er du ihvertfall, koser meg når jeg er innom bloggen din:)
    Ha en fin kveld!
    Klem Hanne

    SvarSlett
  2. Så utrolig stilig :)
    Ble ett helt nytt kakefat.
    Ha en kjempefin kveld.
    Klem fra Jeanette

    SvarSlett
  3. Friskt og fint :) flink du er :) klems Diana

    SvarSlett
  4. LEKKERT NINA !
    NYDELIGE FARGER
    KLEM ELI:)

    SvarSlett
  5. Så kult, utrulig fine fargar:).
    Kakefatet blei jo knallstilig, diggar det:). Kult at du brukte forskjellige fargar på det:)
    Fin kveld til deg:)
    Klems Evelyn:)

    SvarSlett
  6. Kjempelekkert ble det.
    Ble et helt nytt kakefat dette og jeg skjønner godt at du er fornøyd.
    Du lurte på hva jeg ville gjort..........og jeg er ikke like tøff som deg i fargevalget, men kunne strekt meg til 2 farger og da hadde det blitt lime og rosa :)
    Klem

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails