tirsdag 18. desember 2012

mini pepperkakehus


jahh i år ble det vist bare et ini mini pepperkakehus til dekor her hjemme, tidpress, mye jobb og litt reising og ergo var det ikke tid til de helt store tumultene her gitt....
Og reinsdyr, ja det fikk jeg dilla på ...dette fine hvite fant jeg på Nille faktisk, den hadde en "make" også men hun låg og hadde følgelig ikke horn på deg og jeg  var i humør for og ha høge lange horn på dem i dag,  så derfor ble det sånn *ler*  og utrolig dekorativ var den :)))


og engler dere, jeg ELSKER engler, har dem overalt i hsuet hele året faktisk men selvsagt er det en god del flere av dem nå i julen .... og det er med tungt hjerte at jeg pakker dem vekk for hvert år...men sier til meg selv at gleden med og ta dem frem til neste jul blir dobbelt så stor når jeg gjør det så .... samler du p åengler ? tar du dem vekk til jul eller beholder du også noen til "hele året" ?3 kommentarer:

 1. Hei på deg.
  Så søtt pepperkake hus!!!
  Koselig pyntet hos deg.
  Ønsker deg en fortsatt fin adventstid, ikke lenge igjen nå...;)
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 2. Heia babsy. Du har så mye fint altså.Jeg elsker alt det hvite,samler på engler jeg også.Du er den største engelen for meg.....Fordi jeg blir alltid blir i så godt humør når jeg besøker bloggen din.vil ønske deg og dine en riktig fin jul.Klem fra Alfhild.

  SvarSlett
 3. Det enkle kan ofte være det beste spør du meg....koselig julestemning her inne hos deg. Takk for titten, og GOD JUL til deg fra meg

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails