mandag 17. desember 2012Da var man hjemme i fra Voss og med så mye glede i kofferten hjem, så har man masse fint og kose seg med i tiden som kommer ... og bilder ja det har man sikret seg for år fremmover ja *ler*  Nå er hverdagen her igjen og det blir jobb og full fart frem mot jul ...plutselig innser jeg at det jo ikke er så lenge til allikevel gitt... me stresser, nehh ...det gjør man da ikke, man får ta det som det kommer ... skal handle inn litt julemat i dag og så får man ta det puljevis og delt tenker jeg ...stress fører jo ikke noenting godt med deg :)))
Hvordan ligger du na til jul, er du i rute eller stresser du i siste liten ??  gavenen er jeg heldigvis ferdige med, maten skal inn i hus i dag som sagt og pynting og dekorering er også ferdig ... tror jeg ligger bra ann, men føler liksom på meg at det er noe ..hmm...men hva ???


2 kommentarer:

 1. Hei !
  Det må vera deilig å vera i rute til jul :)
  Eg føler eg skulle hatt to-tre timar ekstra i døgeret den neste veka. Huset er semipynta, medan gåvene langt i frå i havn. Men eg har kjøpt gåve papiret ;)
  Jobbar godt under press så eg kjem nok i må i år og. Det blir jul uansett.
  Ha ein finfin førjulsveke :)
  Klem / Janne

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder.

  Jeg er aldeles ikke i rute, men når jula kommer er jeg klar.

  Kos deg.
  Klem Inger

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails