tirsdag 11. desember 2012

levende lys på teeet


gammledagse juletrelys og gammledagse fester er en skatt jeg fant på en loppis for mange år tilbake...de har blitt en glede og en fast tradisjon i mitt hjem til jul .... de ligger fremme til dekor helt til de skal festes på juletreet to dager før jul :)))  De er sååå dekorative og se skinner så fint der de ligger .... samler du også på slike ? jeg ville brenne i dem ene året men turde ikke ...ha ha, var redd for og sette fyr på hele juletreet mitt...det var så stort og tett at jeg fant ut det var tryggeste og la det være *smiler'

men i år skal jeg prøve det... jeg vil så gjerne ha levende lys på treet mitt ..  og selvsagt under oppsyn da...  om ikke annet for bildene og opplevenseln og bare for en liten stund ... men jeg bare må  prøve det i år ... har du levende lys på treet ditt ??
2 kommentarer:

  1. Hei på deg :) har også mange slike gamle lysholdere, men tør ikke ha de på treet. Jeg bruker dem heller på trygge steder. Men da jeg var lita var vi på juletrefest på et lokale i bygda vår og der hadde de levende lys på treet. Huff sier nå jeg..for juletrefest for barn går ikke alltid så rolig for seg. Men det ble ikke brann så de voksne var nok flinke å passe på. Jeg elsker disse gamle lysholderne. Skikkelig nostalgi. :)

    SvarSlett
  2. uff... nydeligt, meeen!!!! selv under oppsyn, kan d gå riktig galt.... JADA! mannen min er branninspektør... han hadde får angst visst han hadde sett alle julebrannbombene i bloggverdenen... haha... :) og, by the way... han har vakt på julaften og jeg hadde satt pris på om han slapp utrykking den dagen... LOL... :)
    Kos deg med lysene... *uff*

    Klems Diana. :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails