mandag 4. oktober 2010

problemer med bilde opplasting i dagDet ser ut for at blogspot skal være utrolig vanskelig på det og få laste opp bilder til bloggen i dag .... og jeg som hadde så utrolig mye og blogge om denne gangen .... ja ja ..  klarte med nød og neppe og laste opp to av bildene så det får være med det i dag dere ;o)

Jeg hadde meg en liten tur på Baronessa ene dagen og du verden så mye fint de får inn der nå ... og som jeg forsto så kommer det masse nytt og fint hver eneste dag nå fremover ....   spennede ....

Jeg fant mange nye og fine skilter der nede og disse to kunne jeg rett og slett ikke motstå ....  Fant også et stativ til og ha det ene skiltet på, det var jo rett og slett genialt .... synd at det bare var den ene igjen egentlig for de skulle jeg gjerne hatt noen til av....   Og en herlig såpe med nydelig lavendel duft ... sukk .....

Og så det søte lille melkespannet da, en perfekt liten blomstevase det der. Tror jeg skal lage et lite søtt nostalgisk merke og sette på den.
Men i dag morges dere , da våknet jeg til en melding på telefonen fra naboen min : God morgen, har du sett av gjerdet ditt ligger nede hos meg ?

Ehh, nei det hadde jeg altså ikke sett, og dermed føyk jeg ut for og se på det og jammen meg fikk jeg sjokk dere !!! Ja for der låg hele plankegjerdet våres i naboen sin hage gitt, bare 3 små cm fra den flotte campingbilen deres... puhh... er vel det en kaller for hell i uhell ?? 

Satser på litt sol til helgen så vi får boltret gjerdet  på plass igjen på muren, før neste omgang med storm tar Husnes igjen ....  Si meg ... blåser det like masse der hvor du bor ?  1. Kor 13: 4-5,13
Så bli de stående disse tre: Tro, håp og kjærlighet. 
Men størst blant dem er kjærligheten.


Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

4 kommentarer:

 1. Hatt kjempe problemer med opplastning jeg også. Brukte 2 timer for å laste opp 2 bilder. Da var jeg mektig lei!!!
  Flaks med gjerde da. Kjedelig hvis det hadde truffet campingbilen!!:)
  Ha en flott kveld!
  Klem Gro-Beate

  SvarSlett
 2. Tenker Ann og dei var litt sjokka når dei vakna i dag dei også. hehe

  Gje beskjed om du har tid til kaffi ein dag. :)

  SvarSlett
 3. Flotte ting du har kjøpt:).

  Var heldig med gjerdet tross alt da, selv om det er surt når noe slikt skjer! Håper dere får det raskt på plass igjen!

  Jeg har også kjempetrøbbel med opplastning fra maskinen så jeg laster først bildene over i Fotoknudsen og legger dem inn med nettadressen heller. Da går det kjempefort:).

  SvarSlett
 4. Plukket opp leveggen ifjor så det er ikke bare hos deg det blåser nei. Skrudd på ikke spikret nå så vi håper den holder. Fine ting du har kjøpt.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails