onsdag 27. oktober 2010

Lage nostalgisk julepynt

Jeg fikk vist helt dilla på disse sandkakeformene mine i går kveld, etter og ha laget noen med perler på , fant jeg ut at det og banke dem flate med hammeren for så og lage hull til oppheng og dernest dekorere dem ,ja det kunne muligens bli stilig ..... og dermed satt jeg igang her ....


 som sagt, først banket jeg formene flate med en hammer over et treunderlag for ikke og skalde gulvet eller formene..... så banket jeg et hull i øverste kant for og kunne tre inn en hvit tråd for oppheng... så limte jeg på en gammeldags blonde rundt kanten og limte så et gammeldags bilde eller glans inni midten ..... baksiden er forstatt blank så den skinner nok fint på juletreet vil jeg tro :o)


 noen av dem fikk fine sløyfe nederst, selvsagt isblå her hos meg ..... og så limte jeg på noen skinnede perler i kanten også ..... de ble ikke så fine på bildene men i virkeligheten er de rett og slett bedårende om jeg selv skal si det......  skal lage mange mange flere slike.... i kveld :o)


 Jeg dekorerte også med gamle knapper og annet stasj jeg hadde tilgjengelig her på hobyrommet mitt, du kan vel nær sagt bruke nesten hva du vil ....  gamle glansbilder hadde jeg liggene i haugevis fra jeg selv var ganske så liten ..... nesten så jeg ikke hadde hjerte til og bruke dem ..... men noen av dem valgte jeg og ta allikevel ja.... typisk jul er de jo egentlig ikke så disse kan nok henge fremme hele året , hvertfall i mitt hus passer det inn .... blonder og engler og skinnede plater er typisk for meg for tiden ....


 Tror du at noen hadde likt dem om jeg tok med meg noen slike på messen for salg også mon tro ?? hadde du gjort det ?   Det er jo gjenbruk da så ..... Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy 

8 kommentarer:

 1. Ja disse var nydelige, de må du nok lage mange av til julemessa. Takk for nok ei koselig stund på bloggen din. Ha en flott dag videre.

  SvarSlett
 2. Hei,så fin blogg du har! Beundrer alle som klarer å gjennomføre den lyse landstilen! Jeg er ny i bloggverdenen, legger meg til som følger her hos deg:)

  SvarSlett
 3. Kjempe fine:))) Jeg synes absolutt du skal lage slike til messer, MANGE!!! Er sikker på at mange har lyst på sånne:))))

  SvarSlett
 4. Nydelig ble de! Så utrolig kreativ du er, likte de kjempegodt!

  SvarSlett
 5. Ååå så fin julepynt!! Jeg hadde garantert kjøpt noen om jeg fant slike på en julemesse :)

  SvarSlett
 6. So fine dei er! Alltid mykje fint å sjå her inne i den koselege bloggen din :o)
  Klem
  Unni

  SvarSlett
 7. disse var bare helt utrolig nydelige ♥

  SvarSlett
 8. Kjempefine ble de...har planer om og lage jeg og...har haugevis med former...:)
  ha en lun helg
  eddaKlemmer

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails