tirsdag 12. oktober 2010

min hvite lille benk


fant jeg ut at muligens kunne få plass mellom veggene i ytterste lille gangen min .... så derfor bare måtte jeg prøve i går om den kunne passe inn der og det gjorde den bare så perfekt. Dette er den benken min bror Rune laget til meg for noen uker siden.  Denne  benken har jeg allerede klart og bli såååå utrolig glad i , både fordi den er så liten og snedig og også fordi at det ikke er mange som har lik som meg men mest av alt fordi det er min bror Rune som har laget den til meg :o)

Og jaaaa ... jeg bare måtte ha noe isblått der også ... *ler*Synes den passet kjempeflott der under hyllen jeg .... utrolig gøy og ha en benk der så en kan sitte ned og ta skoene på seg liksom ;o)   Jeg hadde nemmelig vurdert og snekkre opp en henge benk der , med puter på og oppbevaringsesker under .... men hvem trenger vel det når de har en så snille bror som det jeg har :o)
På andre veggen der har jeg hengt opp det store klokken min, den er faktisk 60 cm  så den ruver godt der den henger ..... klokke i gangen ... hmmm .. tja ...hvorfor ikke ...

*joda ...jeg ler litt av meg selv om mine mange galne ideer av og til ja .... hi hi


 Og så har jeg begynt og planlegge litt for høsten her hjemme, så jeg har  nå tatt frem den lille kurven med gjeste tøfler/sokker  i , det er kjekt og kunne tilby mine gjester litt varmt og ha på beina i disse kalde høstkveldene synes jeg. Det er så mange som har bare tynne strømper på beina når de kommer på besøk,  og da er gode ulltøfler og sokker utrolig godt og trø inni  :o)

Har du begynt og forberede høsten hjemme hos deg ?
Er høsten kommet til dere enda ?

Så bli de stående disse tre: Tro, håp og kjærlighet. 
Men størst blant dem er kjærligheten.

Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

5 kommentarer:

 1. Heisann,stakk innom bloggen din på besøk jeg...den benken var jo som bestilt til å stå akkurat der,helt perfekt!Og så koslig det ble :)
  Ekstra koslig når den betyr så mye for deg:)
  Lur idé å ha gjestesoker stående fremme....kan nok hende jeg må stjele den:)
  tove:)

  SvarSlett
 2. Lekker lekker benk :)
  En slik kurv med gjestesokker, har jeg også planlagt å ha i gangen, når vindfanget bare blir ferdig utpå våren en gang :)

  Og så fin pusekatt på noen inlegg lenger nede :)

  SvarSlett
 3. Hei:)

  For en fin blogg du har:) Helt fantastisk! Ren og fin og koselig! Og for et nydelig hjem du har! Så gjennomført:) Vi elsker det! Tenk å bo der:) Vi gleder oss til å lese mer av deg:) Vi la oss til som følger av denne bloggen, håper det går bra? Vi blir veldig glad for nye følger, så hvis du vil det er det jo bare supert:)

  Stor klem fra tvillingene i Gammel stil:)

  SvarSlett
 4. Så lekkert den benken er!!
  Og den klokken var helt konge:)
  Gjestesokker var ikke dumt, jeg må spørre etter sokker når jeg besøker familien og venner, fryser bestandig på føttene;)
  Ønsker deg en fin onsdag, klem Hanne

  SvarSlett
 5. Hei Nina. Utrolig flott med den benken i ytterste gangen . den passet jo perfekt!!!

  Har du laget de tøflene selv? Evt oppskrift på disse? Syntes det var kjempelurt å ha en kurv med slike :)

  Mvh Mona
  www.snowpug.com

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails