tirsdag 19. oktober 2010

mitt skattkammer


.... er mine favoritt bøker, og har vært det helt siden jeg var liten og det er faktisk det enda .... så stor var gleden den ene dagen da min tante Heidi igjen ringte til meg : Hei ... har du lyst på noen flere gamle mitt skattkammer bøker ??  JAAAA !!!   ohhh , jeg ble kjempeglad .... og hvertfall da jeg såg de var de gamle originale bøkene hun kom med ..... I mine øyner er dette skikkelig e skatter, de er så fine og gamle at de til og med får ligge fremme til dekorasjon og lett tilgjengelig når jeg skulle finne på og bla i dem  :o)

Tusen hjertelig takk tante HeidiDet er jo ikke til og komme ifra at da jeg skulle finne et passende navn på bloggen min,  så spilte disse bøkene en liten rolle der ja - navnet stammer nemmlig fra disse herlige bøkene, men siden mitt hjem er preget av det hvite ble det jo selvsagt mitt hvite skattkammer :o) 
Har du noe forrhold disse flotte bøkene ?   Hadde du dem sa du var liten også mon tro ?
Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


3 kommentarer:

 1. Har aldri hørt om de, men de var kjempefine :)

  SvarSlett
 2. Herlige gamle bøker. Vet du, jeg hadde flere av de bøkene i bokhyllen min som barn.. arvet de av noen i familien. Synes de var stas å bla i husker jeg, bladene var gamle og bøkene var godt lest. Så artig å se bilder av de igjen, vekker gode minner.

  Klemmer fra meg.

  SvarSlett
 3. Så nydelige:) Vi har noen slike bøker vi også!!:)

  Klem:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails