tirsdag 22. juni 2010

Home is where our memories begin....


Ja i dag fant jeg endelig ut hvor jeg ville ha den søte wall stickersen jeg kjøpte fra Happylines
 for en tid tilbake ... valget falt på veggen rett ved siden av salongen min ... har grublet på det en ganske lang stund nå, men fant plutselig ut i dag at dette var riktig plass for den :o)  Synes det var en utrolig koselig påminnelse og ha rett ved siden av seg,  der hvor man egentlig befinner seg mest ihuset  :o) 

Skal faktisk rett inn og bestille enda noen flere wallstickers nå rett etter bloggingen, de er jo så utrolig nydelige og ha rundtomkring seg i hverdagen  synes jeg :o)


Har du wallstickers i hjemmet ditt ? 
Hvor bestiller du dem fra ?
Ellers går dagene fortsatt i hagearbeid, ikke i dag for da var det faktisk litt kaldt ute synes jeg, solen er blitt borte vekk men det er jo helt som det skal det dage før sangthans aften...kan jo ikke be om fint vær på den midtsommernatten...sukk .... slår aldri feil det der med godvær på kosedagene våre ....... er det slik der du bor også mon tro ?

men der er mulig jeg fikk litt ekstra lykke siden jeg fant både en firkløver og en lykkelarve ene dagen nede på stranden....  X fingrene for at det var det som skulle til jeg :o)

Ønsker dere en strålende sommerdag videre alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

7 kommentarer:

 1. JAAAA det var NYYYDELIG og JAAAA me har en i stua me og, teksten er : Dream on,Dream on, dream until YOUR dream comes true"
  Elsker den og det er såååå sant!!

  Fikk den i gave av en venninne foret par år siden, men brukte veldig lang til(2 år!!!) på å finne den RETTE plassen, og der den henger kan eg se den heele dagen, og eg glemmer den ikkje!!
  Har den ibloggenmin, men sikkert et GODT stykke bak....men eg tror du har sett den!

  Nå ereg KLAR for reke-fest på Krabbeloftet JUHUUU Og imorgen er det St.Hans og da blir det grilling, bål , kos (romance!??) i sjøkanten! GLEDER meg!!! Me skal snadre oss i kjøttdelikatesse imorgen tidlig og hande masse godt som skal nytes da på kwellen!!

  Kos deg du også og ha noen herlige sommer dager!

  Go`klem fra Vibbedille ;))

  SvarSlett
 2. Du satte nok wallsticersen rett!! Ble kjempe koselig. Og så heldig du var som fant firkløver og lykkelarve:)
  Kos deg resten av dagen.
  Klem Gro-Beate

  SvarSlett
 3. Kjempefint ble det,passet godt der. :) Klem.

  SvarSlett
 4. den passet kjempefint i det koselige hjørnet. jeg har ingen wallstickers, enda. har kjempelyst på og vurderer å bestille fra ebay??

  SvarSlett
 5. Så fint du har det:). Passet kjempegodt under den hylla:)

  SvarSlett
 6. Kjempefint med Wallstickers sammen med de koselige hyllene. Likte teksten godt ☺ Jeg har noen veggord som jeg har brukt på vegg og møbler hjemme hos meg. Har fått dem laget hos en skiltmaker her jeg bor. Men jeg skal ha flere, det er sikkert - liker veggord kjempegodt. Har planer om å feste en på slagbenken jeg holder på å pusse opp, men jeg vet ikke helt hvilken tekst jeg skal velge. Har du et godt forslag?
  Klem fra Fru Strøm

  SvarSlett
 7. Den passet kjempegodt! Lekkert :)
  Ingen wallstickers her enda...men det kommer nok!!!
  nattaklem fra Barbro

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails