torsdag 10. juni 2010

Alt er ikke helt perfekt nei......


Hmmm, da fant jeg ut at det bare var og innrømme det hele.... ja for jeg hører jo nesten hver dag ... du som har det så fint og du som liker så godt og dulle og dille i hagen   og ikke minst det er alltid så stelt og fint oppe hos deg ...   hmmm, mulig det .... i bloggverden ..... 

Hmmm, tror dere virkelig det ?  At jeg alltid har det slik ?  *ler og rister på hodet*  tro dere meg, jeg er nett som alle andre der ute.... jeg har mange hemmeligheter rundtomkring jeg også .... men gidder jeg og blogge akkurat det ?!   Nehh .... men vet du ... I dag blogger jeg det faktisk,  for og bekrefte en gang for alle : Babsy har også rot !!!!  Nemmelig !!! 

Her finner du i ene enden av hagen min potter som står klar for og bli malt, og de har stått der i snart 2 år  og er derfor blitt overgrodd av løvetann - så det så !!

Under trappen finner du fjorårets giga basseng som det ble hull i som skal kastes, må bare få kjørt det vekk en dag..... en gang  .... tom. grønne plastpotter fra 80 tallet som henger bakpå trappen der...ser du dem ?

Du finner masse løvetann som bryter igjenom beleggings steinen i tunet mitt, ok, det er bare litt i kanten men det ER der..... og det burde vært vekke for lenge siden.. men hvem har det travelt ??

Sist men ikke minst, bak hagestuen min finner du enda mere rot, i form av minsten sine byggnings prosjekter !!  Ser det fint ut ....nehh ... bryr jeg meg ....nehhh ... ikke enda...men en vakker dag skal jeg altså rydde i det.... Så der ser dere .... Babsy er altså nett som alle andre der ute  :o)


Og snakker man om ugress så kan jeg like godt ta frem ..... svalderkålen !!

Skavlderkålen er  overalt !!!! jeg blir rett og slett GAL av den, graver meg over 40 cm ned i bedene og fjerner selv det minste spor etter røttene på den og selvsagt tror jeg at NÅ dere, nå er den boprte.... tikk takk - en uke etterpå er det jammen meg fult igjen.... argh !!!  Noe må gjøres og det fort ...  Babsy surfer på nettet og der fant vi løsningen dere :o)

Spis opp ugresset en gang for alle !


Bragdøs SUPPE/STUING av SKVALDERKÅL og BRENNESLE

Klipp noen never av brennesle (nye skudd) og/eller skvalderkål.
Ha litt olje og godt med smør i ei jerngryte.
La det surre i 2-3 minutter,
Ha i meljevning eller maizena.
Spe med fløte og grønnsakbuljong el.l.

Til STUING tar du bare litt mel og fløte rett i gryta, etter at skvalderkål/brennesle har surret litt.

Hvitløk gjør seg godt i begge variantene.Salt og pepper etter smak.
Og dersom du har litt skogsopp på frysen setter det prikken over i-en.


Lykke til  alle sammen- for så var det erklært krig mot svalderkålen dere ;o)


Har du denne tullingen i hagen din ? Hva gjør du for og bli kvitt den ?Minner også om min Give away - kjempekjekt om  du vil melde deg på :o)

Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

6 kommentarer:

 1. ååå så godt å se at det ikke bare er hos oss det kan være rot :))))))

  føler ALLE andre har det så perfekt og hjemme hos oss ser det ikke ut en plass hehe :)

  SvarSlett
 2. Supert innlegg. Godt å sjå at andre også kan ha litt rot og skrot rundt huset. Ja nokon av oss har også litt rot og skrot inne i huset også. Godt eg kan lukke dørene igjen til gjesterommet og verktøyboda. hehehe

  SvarSlett
 3. Herlig innlegg.
  Kjekt å se at andre også har rot.
  Ønsker deg en flott torsdag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 4. Hahaha...herlig,likedan hos meg også,skvalderkålen kan drive en til vannvidd av og til. Lå langflat i nordavinden en dag og luket som en gal,resultatet ble halsbetennelse. :)Klems.

  SvarSlett
 5. Phu, det var godt å se :) Greier ikke ha det perfekt over alt, ikke på en gang i allefall. Når jeg rydder og vasker et sted, er det rotete et annet sted...

  Løvetanna har det godt hos oss, vi bare klipper bort det som går bort med klippere. Vi trøster oss med at den ikke varer så lenge ;)

  Ha en flott torsdags kveld, kos deg ikke luk:)

  SvarSlett
 6. He he, dette var noe jeg tror de fleste kan kjenne seg igjen i, ja...
  Kos deg med løvetann, skalderkål og rot!!! Livet er til for å nytes (også)!!!
  Ha en flott kveld!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails